Θέλει σοβαρότητα ο Φοιρός
Ο Έλληνας κόουτς του Ηρακλή Ψαχνών περιμένει από τους ποδοσφαιριστές του να δείξουν σοβαρότητα, προσοχή και προσήλωση στον εντός έδρας αγώνα τους με τον Βύζαντα Μεγάρων. Ο έμπειρος τεχνικός φρόντισε μάλιστα να τους το ξεκαθαρίσει αυτό.
Στο αγωνιστικό σκέλος εκτός αποστολής έμειναν ο Μερακλής, του οποίου το δελτίο δεν έχει βγει ακόμα και ο τιμωρημένος Δελήμπασης. Οι... εκλεκτοί για το παιχνίδι με τους Μεγαρίτες είναι οι: Τόλιος, Μπακόλας, Γιώτας, Μπακομήτρος, Πλάτανος, Ρεπετσάς, Ζουλιώτης, Ντελέκος, Λιόσης, Σανόκο, Ποκόνγκ, Αλεξάντροβιτς, Θάνος, Σέγκος, Τσοκάνης, Μπαλαμπάνης, Μάτσος, Λουσιέν και Γκότοβος.
Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta. Ακολούθησέ μας και στο Google News.
