Στην Τεργέστη για το Scudetto (vid)

Στην Τεργέστη για το Scudetto (vid)

bet365

Στην ουδέτερη Τεργέστη κόντρα στην Κάλιαρι η Γιουβέντους θέλει νίκη για να φτάσει μια ανάσα από τον τίτλο, καθώς σε διαφορετική περίπτωση θα είναι αυτοκτονία άνευ προηγουμένου.

ΚΑΛΙΑΡΙ: Οι Σαρδήνιοι ηττήθηκαν από την Τζένοα πριν λίγες μέρες αλλά έστω κι έτσι εξασφάλισαν την παραμονή τους και είναι πλέον αδιάφοροι. Αυτό, όμως, τους κάνει και πιο επικίνδυνους, με τον πρόεδρο τους, Μάσιμο Τσελίνο, να τονίζει σε δηλώσεις του ότι ζήτησε από τους παίκτες του να γράψουν ιστορία σπάζοντας το αήττητο της Γιουβέντους. Επτά νίκες, οκτώ ισοπαλίες και τρεις ήττες έχει εντός έδρας η Κάλιαρι φέτος, αν και τον τελευταίο 1,5 μήνα δεν παίζει στην έδρα της αλλά στην Τεργέστη.

ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ: Πέντε λεπτά πριν το τέλος του αγώνα με την Λέτσε η Μεγάλη Κυρία ήταν αγκαλιά με το Scudetto καθώς παρέμενε στο +3 από την Μίλαν αλλά το 1-1 και κυρίως ο τρόπος με τον οποίο έγινε αυτό, αποτέλεσαν σοκ. Ο Αντόνιο Κόντε, πάντως, προσπάθησε να κρατήσει ήρεμους τους πάντες, λέγοντας πως υπάρχει ακόμη και το +1 και υπενθυμίζοντας πως η Γιούβε εξαρτάται από την ίδια. Με δύο νίκες παίρνει το πρωτάθλημα και την πρώτη -και πιο κρίσιμη ψυχολογικά- νίκη οι Μπιανκονέρι είναι αποφασισμένοι να την πάρουν στην Τεργέστη. Εκτός έδρας η Γιουβέντους έχει εννιά νίκες και εννιά ισοπαλίες φέτος.


ΑΠΟΥΣΙΕΣ

ΚΑΛΙΑΡΙ: Τραυματίες είναι οι Ρουί Σαμπάιο και Ελ Καμπίρ, τιμωρημένος ο Αγκοστίνι και αμφίβολοι οι Ερικσον, Ντεσένα.

ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ: Εκτός είναι ο τραυματίας Ντε Τσέλιε, αμφίβολος ο Πέπε.


ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ 1-1-3 (Ν-Ι-Η)
2010-11: 1-3
2009-10: 2-0
2008-09: 0-1
2007-08: 2-3
2006-07: -
2005-06: 1-1


ΦΟΡΜΑ (τελευταία 6 ματς)

ΚΑΛΙΑΡΙ
Τζένοα-Κάλιαρι 2-1
Κάλιαρι-Κιέβο 0-0
Κάλιαρι-Κατάνια 3-0
Πάρμα-Κάλιαρι 3-0
Μπολόνια-Κάλιαρι 1-0
Κάλιαρι-Ιντερ 2-2

ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ
Γιουβέντους-Λέτσε 1-1
Νοβάρα-Γιουβέντους 0-4
Τσεζένα-Γιουβέντους 0-1
Γιουβέντους-Ρόμα 4-0
Γιουβέντους-Λάτσιο 2-1
Παλέρμο-Γιουβέντους 0-2


ΠΙΘΑΝΕΣ ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ
Κάλιαρι (Μάσιμο Φικαντέντι):
Αγκάτσι, Πέρικο, Κανίνι, Αστόρι, Πιζάνο, Εκνταλ, Κόντι, Ναϊνγκολάν, Κοσού, Πινίγια, Τιάγκο Ριμπέιρο.

Γιουβέντους (Αντόνιο Κόντε): Μπουφόν, Μπαρτσάλι, Μπονούτσι, Κιελίνι, Λιχτστάινερ, Βιντάλ, Πίρλο, Μαρκίζιο, Τζιακερίνι, Μποριέλο, Βούτσινιτς.

 

SERIE A Τελευταία Νέα