Οι χειρότερες τάσεις στο φαγητό που έφερε η τελευταία δεκαετία (vid)

Gazzetta team
Οι χειρότερες τάσεις στο φαγητό που έφερε η τελευταία δεκαετία (vid)
Πήξαμε στο αβοκάντο και στα (ψεύτικα) λάδια τρούφας…

Τα τελευταία 10 χρόνια ανακαλύψαμε κάποιες εξαιρετικές γεύσεις, αλλά την ίδια στιγμή δημιουργήθηκαν κάποιες τάσεις που θέλουμε να ξεχάσουμε.

Όπως η τρέλα με το αβοκάντο, που ξεκίνησε από την Αμερική και έφτασε και στη χώρα μας, με τα brunchάδικα να χρεώνουν υπερβολικά πολλά χρήματα για ένα τοστ ή μια ομελέτα με αβοκάντο.

Ή η γεύση Pumpkin Spice, που μπήκε παντού (σε πολλά Starbucks της Αθήνας είχαν εξαντληθεί οι καφέδες Pumpkin Spice τις μέρες των γιορτών).

Ή η τρούφα, που μπήκε επίσης παντού, δυστυχώς όχι με την αυθεντική μορφή της, αλλά ως συνθετικό ελαιόλαδο, που με τα χημικά του πρόσθετα δίνει γεύση τρούφας στις πίτσες ή στις μακαρονάδες που τρώμε από την πιτσαρία της γειτονιάς…

Δείτε αυτά και άλλα παραδείγματα στο βίντεο του Food Insider που ακολουθεί:

Πηγή: reader.gr