Apple: Αυτά είναι τα νέα προϊόντα και οι εκπλήξεις της παρουσίασης (pics & vids)

Gazzetta team
Apple: Αυτά είναι τα νέα προϊόντα και οι εκπλήξεις της παρουσίασης (pics & vids)
Η Apple παρουσίασε τα νέα της προϊόντα και κατέπληξε με όσα έχει αλλάξει στις συσκευές της.

Στα προϊόντα του 2019 ξεχωρίζουν, φυσικά, τα νέα iPhone, το καινούργιο Apple Watch, ένα ανανεωμένο «φθηνό» iPad, καθώς και η συνδρομητική υπηρεσία Apple TV+ με την οποία φιλοδοξεί να «χτυπήσει» το Netflix.

iPhone 11 Pro και iPhone 11 Pro Max

Στο νέο iPhone ξεχωρίζει το προεξέχον τμήμα των φωτογραφικών φακών στο πίσω μέρος, υπογραμμίζοντας και οπτικά/απτικά την έμφαση στις δυνατότητες φωτογράφησης και βιντεοσκόπησης της συσκευής.

Μάλιστα διαθέτει τις καλύτερες κάμερες που ενσωματώθηκαν ποτέ σε smartphone, με απαράμιλλη ποιότητα εικόνας βίντεο. Θα έχει δυο κάμερες 12 megapixel, με υπερ-ευρυγώνιο φακό. Πλέον λανσάρεται και η δυνατότητα των «slofies», δηλαδή τον σέλφι φωτογραφιών και βίντεο σε αργή κίνηση.

Κάνε like στην σελίδα του Gazzetta.gr/plus στο Facebook για να είσαι ενημερωμένος για ΟΛΑ!​

Όλα αυτά είναι εφικτά χάρη στο νέο επεξεργαστή με την κωδική ονομασία Α13 Bionic, τον πιο ισχυρό, τον πιο γρήγορο και αποτελεσματικό που έχει χρησιμοποιήσει ποτέ η Apple. Ενδεικτικά, οι δυνατότητές του φτάνουν το 1 τρισεκατομμύριο ενεργειών ανά δευτερόλεπτο.

Η έκπληξη της βραδιάς είναι το iPhone Pro, το πρώτο μοντέλο με την σήμανση «Pro», δανεισμένη από τα επαγγελματικά, τα κορυφαία και ισχυρότερα μοντέλα υπολογιστών της Apple. Στη μεγαλύτερη εκδοχή του, η οθόνη φτάνει τις 6,5 ίντσες.

Μέσα στο iPhone 11 είναι ο τελευταίος επεξεργαστής A13 της Bionic της Apple και φυσικά είναι ο "ταχύτερος CPU σε ένα smartphone" και επίσης η "ταχύτερη GPU σε ένα smartphone". Η Apple παρουσίασε τη σκηνή με ένα παιχνίδι που ονομάζεται Pascal's Wager το App Store τον επόμενο μήνα με κάποια αρκετά γραφικά. Εκτός από το demo του παιχνιδιού, η Apple δεν αποκάλυψε πρόσθετες βελτιώσεις απόδοσης με το A13.

Το iPhone 11 της Apple θα περιλαμβάνει επίσης μια επιπλέον διάρκεια ζωής της μπαταρίας μέσω του iPhone XR και αυτό που η Apple ονομάζει "ενισχυμένο αναγνωριστικό προσώπου", το οποίο υποτίθεται ότι θα επιταχύνει τη λειτουργία σάρωσης προσώπου. Το iPhone 11 βαθμολογείται ακόμη και με αντίσταση νερού IP68 μέχρι 2 μέτρα, ενώ το iPhone XR βαθμολογήθηκε με IP67.

Η Apple τιμολογεί το iPhone 11 ξεκινώντας από τα 699 δολάρια και θα ξεκινήσει να τα προμηθεύει στις 20 Σεπτεμβρίου. Οι παραγγελίες θα ξεκινήσουν να γίνονται στις 13 του ίδιου μήνα.

Δυνατά στην ψυχαγωγία με το Apple TV

Το Apple TV+ είναι το δεύτερο στη σειρά που παρουσιάστηκε στο event. Η εταιρία θα κάνει ντεμπούτο και στον τομέα της ψυχαγωγίας με τον προϋπολογισμό να φτάνει τα 6 δισ. δολάρια.
Στόχος είναι η παραγωγή πρωτότυπων παραγωγών που θα μπορούν να ανταγωνιστούν τα Netflix, HBO και Amazon.

Ipad 7ης γενιάς με 10,2 ιντσών οθόνη

Ανάμεσα στις καινοτομίες του νέου μοντέλου, είναι και το περιφερόμενο εικονικό πληκτρολόγιο, το οποίο εμφανίζεται και εξαφανίζεται σε όποιο σημείο της οθόνης επιθυμεί ο χρήστης.

Apple Watch

Το πιο σημαντικό, ότι η οθόνη του θα παραμένει διαρκώς ενεργοποιημένη. Θα διαθέτει πανίσχυρη μπαταρία η οποία θα τροφοδοτεί με ενέργεια το έξυπνο ρολόι της Apple επί 24 ώρες συνεχώς.
Τιμή εκκίνησης είναι τα 399 δολάρια και 499 για τα μοντέλα με δυνατότητα σύνδεσης στα δίκτυα κινητής τηλεφωνίας.

Apple Arcade

To Apple Arcade είναι η πλατφόρμα παιχνιδιών της εταιρείας που θα ξεκινήσει την λειτουργία της στις 19 Σεπτεμβρίου σε περισσότερες από 150 χώρες. Από την πρώτη μέρα θα είναι διαθέσιμα περισσότερα από 100 νέα παιχνίδια, ενώ η συνδρομή στις ΗΠΑ θα κοστίζει 4,99 δολάρια τον μήνα.

H παρουσίαση των νέων προϊόντων της Apple