Τα 4 πράγματα που δεν ήξερες ότι μπορείς να κάνεις για το ρεύμα στο εξοχικό σου

Γιάννης Κονταξής
Τα 4 πράγματα που δεν ήξερες ότι μπορείς να κάνεις για το ρεύμα στο εξοχικό σου
Ναι, μπορούν να συμβούν και τα τέσσερα, αρκεί να μας εμπιστευτείς.

Έφτασε ο Αύγουστος και μόνο ένα πράγμα σκεφτόμαστε: Διακοπές. Και ποιο είναι το καλύτερο μέρος για διακοπές; Το εξοχικό μας! Εκεί που νιώθεις πιο άνετα από οπουδήποτε αλλού. Εκεί που ησυχάζεις από την τρέλα του γραφείου και των δρόμων.

Είτε είναι σε κάποιο ωραίο ορεινό χωριό με τη φοβερή του δροσιά να εξαγνίζει τη ψυχή μας είτε σε κάποιο παραθαλάσσιο μέρος με τον παφλασμό του κύματος να μας ταξιδεύει σε άλλα μέρη, το εξοχικό μας είναι το σημείο μηδέν για να «φορτίσουμε τις μπαταρίες» μας.

Και επειδή ακριβώς η... φόρτιση σημαίνει ότι επιβάλλεται να έχουμε όλα τα απαραίτητα εργαλεία για να γεμίσουμε με... ενέργεια τον οργανισμό μας, είπαμε και εμείς να σας δείξουμε ακριβώς πως θα βρείτε την καλύτερη... ενέργεια. Και για το εξοχικό σας και για τον εαυτό σας. Τέσσερα απλά πράγματα είναι.

1. Να έχεις δωρεάν πάγιο

Αχ, αυτή η μαγική λέξη. Δωρεάν. Που την ακούς και κάπως αγαλιάζει η ψυχή σου. Που σου δίνει κίνητρο να δοκιμάσεις κάτι καινούριο, να σου αρέσει και μετά να το κάνεις μόνιμο στη ζωή σου. Και το εξοχικό ενδείκνυται για τέτοιους πειραματισμούς γιατί το έχει η φύση του, είναι πιο ανέμελα εκεί άρα το παίζεις και λίγο τρελίτσα με κάτι καινούριο.

2. Να τρίβεις τα μάτια σου με τις εκπτώσεις

Εκπτώσεις τη μέρα, εκπτώσεις και τη νύχτα. Να πηγαίνεις στο εξοχικό σου και να σου βγαίνει πιο φτηνά και από το να καθόσουν στην πρωτεύουσα και να μην έκανες απολύτως τίποτα. Να βλέπεις του κόσμου τις σειρές και τις ταινίες΄και να μην σε νοιάζει πόσες ώρες έχεις ανοιχτούς όλους τους διακόπτες για να μαγειρεύεις παράλληλα γιατί σειρά χωρίς τσιμπολόγημα δεν παίζει. Άντε μετά να θες να αφήσεις το εξοχικό για να γυρίσεις στο γραφείο. Ποτέ.

3. Να ελέγχεις τον λογαριασμό σου ώστε να εξοικονομείς ενέργεια

Στο εξοχικό δεν πηγαίνουμε συνέχεια. Δεν είναι, ας πούμε, η καθημερινή μας βάση. Αυτό σημαίνει πως συχνά δεν έχουμε πλήρη εικόνα όλων των λογαριασμών, επαναπαυόμαστε στο χαλαρό κλίμα των διακοπών και ξεχνάμε να ελέγχουμε τις κινήσεις μας, νιώθουμε λίγο large, ρε παιδί μου. Εντάξει, δεν είναι απαραίτητα κακό αυτό, αλλά ας σκεφτούμε λιγάκι και το περιβάλλον. Η εξοικονόμηση ενέργειας δεν κάνει καλό μόνο στην τσέπη μας, αλλά και στον πλανήτη. Είναι πολύ σημαντικό αυτό, δεν συμφωνείτε;

4. Να έχεις υψηλού επιπέδου εξυπηρέτηση

Όσο μακριά από τον... πολιτισμό και αν βρίσκεται το εξοχικό σου, δεν χρειάζεται να ανησυχείς για το πως θα καταφέρεις να βγάλεις άκρη για την οποιαδήποτε απορία θα έχεις. Ξέρουμε πόσο δύσκολο είναι να μένεις κάπου απόμακρα, να απολαμβάνεις τη φύση, τη δροσιά, το βουνό ή τη θάλασσα και να σου τύχει κάτι και να μην μπορείς να βγάλεις άκρη. Όλοι το έχουμε περάσει αυτό. Μία να μην έχει καλό σήμα, μία να μην βγάζουμε γραμμή, μία το ένα, μία το άλλο.

Μην ψάχνετε άδικα, βρήκαμε ποιος μας τα δίνει όλα αυτά

Έχουμε και για το εξοχικό την τέλεια λύση γιατί μάθαμε την προσφορά της Protergia που ισχύει για νέες αιτήσεις έως 31/08. Όποιος έχει τουλάχιστον μια ενεργή παροχή ηλεκτρικής ενέργειας στο ίδιο ΑΦΜ σε οποιοδήποτε οικιακό τιμολόγιο ηλεκτρικής ενέργειας στην Protergia μπορεί να φέρει και το εξοχικό του με έκπτωση 30% και επιπλέον 6 μήνες ΔΩΡΕΑΝ πάγια ανά έτος!

Αναλυτικότερα τι κερδίζεις:

- ΔΩΡΕΑΝ ΠΑΓΙΟ για 6 μήνες ανά έτος
- 30% έκπτωση στις χρεώσεις ενέργειας ημέρας
- 15% έκπτωση στις χρεώσεις ενέργειας νύχτας

Το καλύτερο; Η μετάβαση γίνεται χωρίς εγγύηση με την εξόφληση μέσω πάγιας εντολής τραπεζικού λογαριασμού, έχεις τον έλεγχο του λογαριασμού μέσα από την υπηρεσία myprotergia και απολαμβάνεις υψηλού επιπέδου εξυπηρέτηση.