Όλα όσα πρέπει να ξέρεις πριν διαλέξεις ψυγειοκαταψύκτη (pics)

Gazzetta team
Όλα όσα πρέπει να ξέρεις πριν διαλέξεις ψυγειοκαταψύκτη (pics)
Ο οδηγός που πρέπει να εμπιστευτείς αν ενδιαφέρεσαι να αγοράσεις έναν καινούργιο ελεύθερο ψυγειοκαταψύκτη.

Στην περίπτωση του ψυγειοκαταψύκτη το μέγεθος μετράει. Και η μάρκα. Και πολλές άλλες μικρές, αλλά τελικά πολύ σημαντικές λεπτομέρειες που μπορούν να κάνουν τη διαφορά και να δώσουν σε κάθε γεύμα σου την ποιότητα που θέλεις.

Από εδώ και στο εξής μπορείς να αποθηκεύεις με τον κατάλληλο τρόπο τα προϊόντα που αγοράζεις και παράλληλα να απολαμβάνεις τις μπίρες ή τα αναψυκτικά και τα δροσερά smoothies σου στη σωστή παγωμένη θερμοκρασία.

Πάμε, λοιπόν, να δούμε τι πρέπει να κοιτάξεις πριν πάρεις τη μεγάλη απόφαση –ναι, είναι μεγάλη.

5. Το πλάτος

Το πλάτος ενός συμβατικού ψυγείου δεν επαρκεί για να καλυφθούν οι ανάγκες μας. Θέλουμε περισσότερη άνεση ώστε να βρίσκουμε τα τρόφιμά μας εύκολα και γρήγορα, αλλά και περισσότερη ευελιξία, ώστε να έχουμε πάντα διαθέσιμη μία μεγάλη ποικιλία συστατικών και πρώτων υλών.

Το ιδανικό πλάτος είναι 70 εκατοστά και εγγυάται τη σωστή χωρητικότητα για όλα τα τρόφιμα και ποτά που θέλεις να βάλεις στο ψυγείο σου. Δεν μεγάλωσαν τυχαία και τους ελεύθερους ψυγειοκαταψύκτες Bosch. Με το πλάτος τους να αγγίζει τα 70 εκατοστά πλέον έχουν τη λύση για όλα.

4. Η χωρητικότητα

Η χωρητικότητα είναι πολύ σημαντικό στοιχείο σε ένα σύγχρονο ελεύθερο ψυγειοκαταψύκτη.

Για να διατηρείται άρτια η γεύση και η όψη των προϊόντων χρειάζεται ο σωστός χώρος. Για να μένουν, λοιπόν, δίχως αλλοιώσεις στο χρώμα, την υφή ή τη γεύση τους, τα τρόφιμα πρέπει να μπορούν να αναπνέουν.

Στο παράδειγμα του ελεύθερου ψυγειοκαταψύκτη 70εκατοστών πλάτους Bosch με έως και 139 λίτρα επιπρόσθετου ωφέλιμου χώρου, έως και 60 λίτρα παραπάνω για γάλα και υγιεινά ροφήματα, έως και 61 λίτρα περισσότερα για τους χυμούς και τα αναψυκτικά και έως και 18 ακόμη λίτρα για τα τρόφιμα στην κατάψυξη, όλα τα μέλη της οικογένειας τοποθετούν στο ψυγείο αυτά που θέλουν και το τραπέζι είναι πάντα γεμάτο με τις καλύτερες και πιο φρέσκες επιλογές.

Ακόμη, στον ελεύθερο ψυγειοκαταψύκτη των 70 εκατοστών, το συρτάρι bigBox, με ύψος 26 εκατοστά, επιτρέπει στον καθένα να τοποθετεί το ένα αντικείμενο πάνω στο άλλο και να χωρέσει τα πάντα τέλεια και παγωμένα. Αν, μάλιστα, αξιοποιήσει κανείς και το ειδικό διαχωριστικό του για περισσότερη οργάνωση και τάξη, θα έχει το καλύτερο αποτέλεσμα, ακόμη πιο εύκολα.

Την ίδια στιγμή, η τεχνολογία VarioZone χαρίζει ευελιξία στον εσωτερικό χώρο της κατάψυξης. Πιο συγκεκριμένα, τα ράφια και τα συρτάρια της μπορούν να αφαιρεθούν και να αλλάξει εντελώς ο χώρος. Τέλειο;

3. Οι πρωτοποριακές τεχνολογίες

Δεν είναι όλα τα τρόφιμα ίδια. Όλοι το ξέρουν αυτό. Κάθε είδος απαιτεί διαφορετικές συνθήκες για να διατηρήσει την πολύτιμη φρεσκάδα του. Για παράδειγμα, ψάρια, κρέας και γαλακτοκομικά αποθηκεύονται καλύτερα σε ξηρές συνθήκες με χαμηλή υγρασία. Από την άλλη, φρούτα και λαχανικά χρειάζονται υψηλή υγρασία για να διατηρηθούν άρτια και για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα φρέσκα.

Πώς θα πετύχει κάποιος το καλύτερο αποτέλεσμα για όλα;

Μόνο με τις πρωτοποριακές τεχνολογίες ψύξης. Στην περίπτωση των ελεύθερων ψυγειοκαταψυκτών με 70 εκατοστά πλάτος της Bosch υπάρχουν συγκεκριμένες τεχνολογίες που διαμορφώνουν κάθε τμήμα στο εσωτερικό περιβάλλον και σε διαφορετικά σημεία, με αποτέλεσμα την ιδανική ψύξη πολλαπλών, ξεχωριστών κατηγοριών τροφίμων. Όλα γενικά τα συρτάρια με τεχνολογία VitaFresh και έλεγχο υγρασίας διατηρούν φρέσκα και πλούσια σε βιταμίνες τα φρούτα, τα λαχανικά, το κρέας, τα ψάρια και όλα τα ευαίσθητα τρόφιμα όπως γαλακτοκομικά και αλλαντικά κ.ά. για έως και τριπλάσιο χρονικό διάστημα.

Ακόμη, υπάρχουν και άλλα βασικά στοιχεία που μπορούν να εγγυηθούν τη μέγιστη ποιότητα: Από το FreshSense, δηλαδή τον συνυπολογισμό της εξωτερικής θερμοκρασίας του δωματίου, για σταθερή και ιδανική θερμοκρασία μέσα στο ψυγείο σας, μέχρι το Smart Food Management, δηλαδή τις δύο έξυπνες κάμερες που βρίσκονται στο ψυγείο και αναγνωρίζουν τα τρόφιμα που έχουν τοποθετηθεί στο χώρο της συντήρησης για να σας δώσουν συμβουλές για τη σωστή αποθήκευσή τους. Αυτές και άλλες πολλές είναι οι λεπτομέρειες που κάνουν τη διαφορά.

2. Η όψη

Η εμφάνιση, όσο και αν δεν έχει πρακτικά αποτελέσματα, είναι το πρώτο πράγμα που θα σε τραβήξει σε κάτι. Το ίδιο ισχύει και για τον ελεύθερο ψυγειοκαταψύκτη.

Πέρα από το χρώμα και την όψη, τα ελεύθερα ψυγεία είναι εντυπωσιακά όπως και να το κάνουμε και αν μπορούν να τοποθετηθούν τέλεια και αρμονικά στο χώρο σου, σαν να ήταν εντοιχισμένα, είναι ευχής έργον. Δύσκολο; Όχι είναι η απάντηση χάρη στη Bosch Οικιακές Συσκευές και την τεχνολογική της εξέλιξη.

Οι μηχανικοί της Bosch εφηύραν μία καινοτόμο λύση που επιτρέπει στο νέο, σιωπηλό συμπυκνωτή Full Skin Condenser να ενσωματωθεί στις πλαϊνές επιφάνειες των ελεύθερων ψυγειοκαταψυκτών με 70 εκατοστά πλάτος της Bosch. Η καινοτομία αυτή ονομάζεται Perfect Fit Bosch και αφορά σε όλους τους ελεύθερους ψυγειοκαταψύκτες αποκλειστικά της συγκεκριμένης μάρκας.

Το αποτέλεσμα; Ανεξάρτητα αν έχει κανείς μικρή ή μεγαλύτερη κουζίνα, χρειάζεται μόνο 70 εκατοστά πλάτος ακριβώς, για να χωρέσουν όλη την τελειότητα και την καινοτομία της Bosch Οικιακές Συσκευές στην κατηγορία της ψύξης. Χωρίς καθόλου κενό, χωρίς ούτε εκατοστό χαμένο!

1. Το brand

Εδώ η άποψή μας είναι μία και ξεκάθαρη. Δεν είναι τυχαίο που λένε τόσο εύκολο, τόσο τέλειο, τόσο Bosch.