Το Breaking Bad μόλις έγινε videogame και είναι στην αγορά (vid)

Gazzetta team
Το Breaking Bad μόλις έγινε videogame και είναι στην αγορά (vid)
Στο «Breaking Bad: Criminal Elements» χτίζετε τη δική σας αυτοκρατορία μεθαμφεταμίνης.

Το «Breaking Bad: Criminal Elements» που είχε ανακοινωθεί τον Ιανουάριο κυκλοφόρησε επιτέλους για κινητά Android και iOS. Πρόκειται για το επίσημο mobile game της αγαπημένης σειράς, με την έγκριση του δημιουργού της, Βινς Γκίλιγκαν, και προέρχεται από την την FTX Games και την Plamee, που έχει κυκλοφορήσει και το «Narcos: Cartel Wars», παιχνίδι στρατηγικής για κινητά βασισμένο στο «Narcos» του Netflix (έχει αποκτήσει… ειδίκευση στα παιχνίδια ανάπτυξης αυτοκρατοριών ναρκωτικών).

Στο νέο παιχνίδι ο παίκτης ξεκινάει ως βοηθός των Γουόλτερ Γουάιτ και Τζέσι Πίνκμαν, αρχικά δουλεύοντας στο τροχόσπιτό τους, αλλά στη συνέχεια μπορεί να δημιουργήσει δικό του εργαστήριο το οποίο θα αναβαθμίζει όσο προχωράει. Μπορεί επίσης να «στρατολογήσει» κι άλλους γνωστούς χαρακτήρες από τη σειρά όπως ο Σολ Γκούντμαν και ο Γκας Φρινγκ, για να αντιμετωπίσει τον ανταγωνισμό.

Το παιχνίδι διατίθεται δωρεάν, ωστόσο όσοι βιάζονται να προχωρήσουν θα χρειαστεί να αγοράσουν διάφορα βοηθήματα, με πακέτα που κοστίζουν από 1 έως 100 ευρώ. Μπορείτε να το κατεβάσετε από το App Store ή το Google Play.

Πηγη: Reader.gr