+slo-gun

Μπορούμε, επιτέλους, να φοράμε ακουστικά που εξουδετερώνουν κάθε θόρυβο (pics & vid)

Μπορούμε, επιτέλους, να φοράμε ακουστικά που εξουδετερώνουν κάθε θόρυβο (pics & vid)

Μπορούμε, επιτέλους, να φοράμε ακουστικά που εξουδετερώνουν κάθε θόρυβο (pics & vid)

Η Sony κάνει το επόμενο βήμα στην τεχνολογία εξουδετέρωσης θορύβου με τα ακουστικά WH-1000XM3 και σας εξηγούμε γιατί θα γίνουν ο καλύτερος σας φίλος.

Αν υπάρχει ένα πράγμα που μας κάνει να είμαστε πραγματικά ο εαυτός μας, αυτό είναι ένα μάτσο νότες. Και είναι τόσο απλό, όσο ακούγεται. Το αγαπημένο μας τραγούδι, ο αγαπημένος μας δίσκος, ένα τραγούδι που μόλις ανακαλύψαμε, το συγκρότημα που περιμέναμε καιρό να βγάλει νέο δίσκο, η ραδιοφωνική εκπομπή που ξαφνικά βάζει ένα τραγούδι που είχαμε καιρό να ακούσουμε. Απλές, μικρές, καθημερινές απολαύσεις.

Έχει τύχει σε όλους μας αυτό το αίσθημα ευφορίας, όταν ακούμε τις αγαπημένες μας νότες ή καινούργιες νότες που προμηνύονται καθοριστικές ακόμα και για το υπόλοιπο της ζωής μας. Ενώ είμαστε κολλημένοι με το αυτοκίνητο στην κίνηση, ενώ πηγαίνουμε στη δουλειά με το λεωφορείο ή το μετρό, ενώ ταξιδεύουμε με το πλοίο ή το αεροπλάνο, ενώ ασκούμαστε στο γυμναστήριο, ενώ κάνουμε τζόκινγκ, ενώ χαλαρώνουμε στο σπίτι, ενώ δουλεύουμε. Απλές, μικρές, καθημερινές απολαύσεις.

Βέβαια, υπάρχει πάντα ένας απρόβλεπτος παράγοντας που μας χαλάει αυτή τη στιγμή που απολαμβάνουμε ένα μάτσο νότες. Ο θόρυβος. Από τα αυτοκίνητα και τα μηχανάκια που περνούν από δίπλα μας, από τους συναδέλφους που φωνάζουν στο γραφείο, από την τηλεόραση που ακούγεται δυνατά στο σπίτι, από τους συνεπιβάτες στο μετρό, το λεωφορείο, το πλοίο ή το αεροπλάνο. Δυσάρεστες, ενοχλητικές, και έως τώρα αναπόφευκτες καταστάσεις που μας αποσυντονίζουν και χαλάνε τις πιο όμορφες στιγμές μας: αυτές που παραδινόμαστε στο ρυθμό της μουσικής.

Τόσες φορές έχουμε σκεφτεί πόσο ωραίο θα ήταν να μπορούσαμε να ακούμε τη μουσική μας χωρίς να χρειάζεται να συμμετέχουμε - ακουσίως, προφανώς - στις συζητήσεις που εξελίσσονται γύρω μας, χωρίς ο θόρυβος ενός περαστικού αυτοκινήτου να διαλύει το riff ή το beat που ακούμε, χωρίς να πρέπει σώνει και ντε πούμε κάτι στο γραφείο την ώρα που όλοι σχολιάζουν κάτι που έγινε. Ιδίως όσοι μετακινούμαστε προς και από τη δουλειά με τα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς ξέρουμε ότι αυτό θα ήταν πολύ ωραίο. 

Ευτυχώς, όλες μας οι προσευχές επιτέλους εισακούστηκαν. Μπορούμε πλέον να ακούμε μουσική χωρίς να μας νοιάζει τι συμβαίνει γύρω μας, εξουδετερώνοντας το θόρυβο. Ναι, όπως ακριβώς το διαβάσατε. Από εδώ και πέρα, όποτε θα φοράμε ακουστικά, ο θόρυβος θα αποτελεί παρελθόν. Και αυτό το οφείλουμε στη Sony και τα ακουστικά WH-1000XM3. Αυτό το μοντέλο ακουστικών, με στήριξη κεφαλής γύρω από τα αυτιά, προσφέρει τα πολυαγαπημένα χαρακτηριστικά που διαθέτει και το προηγούμενο μοντέλο WH-1000XM2, με πολλές ακόμα καίριες βελτιώσεις, όπως η βελτιωμένη απόδοση εξουδετέρωσης θορύβου για μια ακόμα καλύτερη εμπειρία ακρόασης και χρήσης.

Ο περιβάλλων ήχος απομονώνεται όσο ποτέ άλλοτε

Όσοι αγαπάτε το free running, μόλις βρήκατε το μεγαλύτερο σύμμαχό σας. Όσοι κινείστε με τα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς μόλις βρήκατε τον καλύτερό σας φίλο.Τα ακουστικά 1000XM3 επωφελούνται από τον νέο HD επεξεργαστή εξουδετέρωσης θορύβου QN1. Αυτό το στοιχείο που αναπτύχθηκε πρόσφατα δεν αναιρεί απλά τη μεταφορά ήχου, αλλά ακυρώνει περαιτέρω τους παρασκηνιακούς ήχους της καθημερινότητας, όπως τους ήχους στο δρόμο και τις ανθρώπινες φωνές. Διαθέτει επίσης τεχνολογία Dual Noise Sensor, που αποτυπώνει τον περιβάλλοντα ήχο με διπλά μικρόφωνα και στη συνέχεια μεταφέρει τα δεδομένα του ήχου στον επεξεργαστή για να εξουδετερώσει τον θόρυβο.

Αυτά τα ακουστικά είναι ιδανικά για πτήσεις, αφού ένα από τα χαρακτηριστικά τους για τη βελτίωση της ατμοσφαιρικής πίεσης (Atmospheric Pressure Optimizing), δίνει τη δυνατότητα στην απόδοση της εξουδετέρωσης θορύβου να προσαρμοστεί ειδικά για ακρόαση σε μεγάλο ύψος, χρησιμοποιώντας αισθητήρες για να ανιχνεύσουν την ατμοσφαιρική πίεση γύρω σας και να βελτιώσουν την εξουδετέρωση θορύβου ανάλογα. Δεν θα σας νοιάξει ποτέ ξανά το πόσο δυνατά μιλούν οι συνεπιβάτες σας. Δεν θα τους ακούτε!

Κορυφαίος ήχος για να γίνεστε ένα με τον καλλιτέχνη

Όσοι έχετε αυξημένες επαγγελματικές υποχρεώσεις και πρέπει συχνά να βρίσκεστε εκτός γραφείου, ήρθε η ώρα να γνωρίσετε τον καλύτερο συνεργάτη σας.Τα ακουστικά 1000XM3 σάς προσφέρουν εξαιρετικά υψηλή ποιότητα ήχου, κορυφαία αναλογία σήματος προς θόρυβο στην κατηγορία του και χαμηλή αλλοίωση για φορητές συσκευές. Και αυτό εδώ είναι το κυριότερο. Είτε ακούτε μουσική από το smartphone σας περιμένοντας στην ουρά σε μια υπηρεσία, είτε από το laptop σας δουλεύοντας και την τελευταία λεπτομέρεια του project σας, είτε από το tablet σας χαλαρώνοντας ενώ ταξιδεύετε, τα ακουστικά της Sony σάς προσφέρουν τη μουσική σας ακριβώς όπως θα ήθελε και ο δημιουργός της: αμόλυντη.

Αυτά τα ακουστικά, που σχεδιάστηκαν λαμβάνοντας υπόψη τον επαγγελματία που ταξιδεύει συχνά, προσφέρουν εξαιρετικό ήχο υψηλής ανάλυσης με μονάδα οδήγησης 40mm με διάφραγμα από πολυμερή υγρών κρυστάλλων (LCP) το οποίο χειρίζεται τους έντονους ήχους και μπορεί να αναπαράγει ένα πλήρες εύρος συχνοτήτων έως και 40kHz.  Ο επεξεργαστής εξουδετέρωσης θορύβου HD QN1 δεν προσφέρει μόνο εξουδετέρωση θορύβου, αλλά και εκπληκτική υψηλή ποιότητα ήχου με την επεξεργασία ηχητικού σήματος (Audio Signal Processing) 32-bit και τον συνδυασμό του DAC με τη λειτουργία ενισχυτή. 

Η «έξυπνη ακρόαση» θα σας κάνει να καταλάβετε τι θα πει... τρίτη διάσταση 

Τις περισσότερες φορές (αν όχι όλες) που ακούμε μουσική με ακουστικά, δεν θέλουμε να μας ενοχλεί κανείς. Ακόμα και αν πρόκειται για το πιο σημαντικό πράγμα του κόσμου. Εντάξει, υπερβολή. Αν πρόκειται για το πιο σημαντικό πράγμα του κόσμου, σίγουρα θα θέλουμε να το ακούσουμε. Σκεφτείτε να είστε στο μετρό και να ακούγεται κάτι από τα μεγάφωνα και να βλέπετε τους πάντες να ακούν προσεκτικά εκτός από εσάς ή να είστε στο δρόμο και να σας φωνάζει κάποιος και εσείς να μην δίνετε σημασία.  Πλέον, μπορείτε να τα κάνετε και τα δύο ταυτόχρονα!

Το χαρακτηριστικό αναγνώρισης δραστηριότητας, Adaptive Sound Control, ανιχνεύει τη σωματική σας κατάσταση. Διαθέτει 3 αυτόματες αλλαγές λειτουργίας για να μπορείτε να ακούτε όλους τους περιβάλλοντες ήχους μαζί με τη μουσική όταν περπατάτε, τις ανακοινώσεις από τα μεγάφωνα όσο περιμένετε, αλλά και να χάνεστε στη μουσική σας με την εξουδετέρωση θορύβου όταν ταξιδεύετε με τρένο ή λεωφορείο. Η τεχνολογία SENSE ENGINE™ σάς προσφέρει την εμπειρία έξυπνης ακρόασης. Μπορείτε επίσης να εξατομικεύσετε τις προτιμήσεις σας με την εφαρμογή Sony | Headphones Connect.

Μπορείτε να ακούτε τι συμβαίνει γύρω σας χωρίς να βγάζετε τα ακουστικά σας

Πόσο πιο άνετη θα ήταν η ζωή σας, αν μπορούσατε να ζητήσετε ένα ποτό από την αεροσυνοδό χωρίς να βγάλετε τα ακουστικά σας; Πόσο πιο χαλαρό θα ήταν ένα ταξίδι, αν μπορούσατε να ξεκουραστείτε με ηρεμία ενώ ταξιδεύετε Δεκαπενταύγουστο προς κάποιο ελληνικό νησί; Μην σας ακούγονται ουτοπικά αυτά. Δεν γράφουμε σενάριο για ταινία επιστημονικής φαντασίας. Απλώς εξηγούμε πόσο εύκολα μπορούν να γίνουν ακόμα και αυτά, με τα νέα ακουστικά της Sony.

Χάρη στη λειτουργία Quick Attention μπορείτε να ακούτε τι συμβαίνει γύρω σας χωρίς να βγάζετε τα ακουστικά σας. Βάλτε το δεξί σας χέρι πάνω από το εξωτερικό του ακουστικού για να μεταβάλετε άμεσα την ένταση της μουσικής, ώστε να ανταποκρίνεστε γρήγορα σε ό,τι συμβαίνει γύρω σας. Υπάρχουν, βέβαια, και άλλοι τρόποι για να ελέγχετε τον ήχο, κάντε swipe το touchpad στο δεξί ακουστικό για να αυξήσετε ή να μειώσετε την ένταση ή να αλλάξετε κομμάτι. Ακόμα μια βελτίωση είναι η προσαρμόσιμη λειτουργία Customisable Automatic Power Off, στην αντίστοιχη εφαρμογή Headphones Connect, με την οποία τα ακουστικά μπορούν να μείνουν ανοιχτά και σε λειτουργία εξουδετέρωσης θορύβου χωρίς να συνδέονται σε συσκευή – κάτι που είναι ιδανικό εάν θέλετε εξουδετέρωση θορύβου χωρίς να ακούτε μουσική. 

Μοδάτο αξεσουάρ, ταχεία φόρτιση και διάρκεια ζωής μέχρι να γυρίσετε όλο τον κόσμο

Τι σκέφτεστε πάντα, όταν φοράτε headphones; Θα μου χαλάσουν τα μαλλιά; Θα μου πηγαίνουν ή θα είμαι σαν ένα κεφάλι χωρίς πόδια; Μήπως θα με κοιτάνε όλοι; Όχι! Μην βάζετε τον εαυτό σας σε τέτοιο μαρτύριο. Να νιώθετε όμορφα και θα φαίνεστε όμορφοι! Τα νέα ακουστικά της Sony είναι το απόλυτο αξεσουάρ για να μην νιώσετε ούτε μία στιγμή ότι κάτι λείπει από πάνω σας. Πλέον, θα αισθάνεστε απολύτως ολοκληρωμένοι.

Τα 1000XM3 διαθέτουν έναν νέο, πιο λεπτό σχεδιασμό και είναι πιο ελαφριά από τον προκάτοχό τους. Είναι πολύ άνετα όταν τα φοράτε, χάρη στα βαθύτερα earcups και στο παχύ μαξιλαράκι κεφαλής. Διαθέτουν κομψή υφασμάτινη θήκη η οποία θα ικανοποιήσει τους λάτρεις της μόδας και κυκλοφορούν σε νέα, εντυπωσιακά χρώματα, μαύρο ή ασημί της πλατίνας με χρυσά στοιχεία.

Τα ακουστικά 1000XM3 με περισσότερες από 30 ώρες διάρκεια ζωής μπαταρίας, εξουδετέρωση θορύβου και σύνδεση BLUETOOTH®, διαθέτουν αναβαθμισμένη λειτουργία ταχείας φόρτισης (Quick Charging) που προσφέρει 5 ώρες αναπαραγωγής ασύρματα μετά από μόλις 10 λεπτά φόρτισης μέσω μιας θύρας USB type-C™. Οι φωνητικές κλήσεις είναι επίσης πιο καθαρές, με την εισαγωγή πολλαπλών μικροφώνων, τέλειες για συνομιλίες hands-free.

***Τα κορυφαία ακουστικά WH-1000XM3 με εξουδετέρωση θορύβου είναι ήδη διαθέσιμα στην αγορά και σας περιμένουν για να ανακαλύψετε μαζί έναν νέο κόσμο. Έναν κόσμο χωρίς θόρυβο.