Έλον Μασκ: «Αγόρασα και κατέστρεψα το Fortnite για να σώσω τους νέους από την αιώνια παρθενιά» (pics)

Gazzetta team
Έλον Μασκ: «Αγόρασα και κατέστρεψα το Fortnite για να σώσω τους νέους από την αιώνια παρθενιά» (pics)
Σε μεγάλα κέφια φαίνεται πως ήταν ο ιδρυτής της Tesla και εκατομμυριούχος Έλον Μασκ, που αποφάσισε στα καλά καθούμενα να τρολάρει εκατομμύρια φανατικούς παίκτες του ανάρπαστου πλέον video game Fortinite.

Πιο συγκεκριμένα, ο Μασκ αποφάσισε να ανάψει φωτιές στα social media ολόκληρου πλανήτη, όταν ανάρτησε ένα μήνυμα στο Twitter στο οποίο ανέφερε ότι αγόρασε τα δικαιώματα του Fortinite και στη συνέχεια τον κατέστρεψε άπαξ δια παντός.

Επιστροφή χρημάτων* στο Ιντερ – Μίλαν και σούπερ αποδόσεις στη Serie A από τη Vistabet.gr. (21+) * Ισχύουν Οροι και Προϋποθέσεις

Αμέσως ξέσπασε χαμός, με τους χρήστες να προσπαθούν να εξακρυβώσουν αν τα λεγόμενα του αφεντικού της Tesla ανταποκρίνονταν στην πραγματικότητα, ενώ χιλιάδες ήταν κι όσοι άρχισαν να του στέλνουν απελπισμένα μηνύματα για να αναθεωρήσει την απόφασή του.

Βέβαια, δεν άργησε να αποκαλυφθεί κι η αλήθεια, η οποία δεν ήταν άλλη από το γεγονός ότι ο Έλον Μασκ είχε όρεξη για πλάκα, τρολάροντας με το tweet του ολόκληρο τον κόσμο των video games κι όχι μόνο.

Ο ίδιος, βέβαια, συνέχισε απτόητος να τρολάρει δικαιολογώντας την απόφασή του να καταστρέψει το Fortnite με επικό τρόπο. «Έπρεπε να γίνει για να σωθούν οι νέοι από την αιώνια παρθενιά», συμπλήρωσε λίγη ώρα αργότερα, κάνοντας σαφές ότι επρόκειτο απλά και μόνο για ένα αστείο, όμως τα μηνύματα χιλιάδων χρηστών και gamers συνέχιζαν να φθάνουν ακατάπαυστα.

Ξεκαρδιστική, όμως, ήταν κι απάντηση των υπεύθυνων του Fortnite, που προσπάθησαν να διασκεδάσουν τις εντυπώσεις, το οποίο με μήνυμά του επίσης στο Twitter, έψεξε την διαστημική εταιρεία του Έλον Μασκ, SpaceX, για την.... καθυστέρηση εποικισμού της Σελήνης...

Πληροφορίες: ladbible.com