Αυτά είναι τα νέα iPhone: Οθόνες 5,8 ιντσών κι ιλιγγιώδεις τιμές (pics)

Gazzetta team
Αυτά είναι τα νέα iPhone: Οθόνες 5,8 ιντσών κι ιλιγγιώδεις τιμές (pics)
Η παρουσίαση του iPhone Xs άφησε με το στόμα ανοιχτό τους εκατοντάδες παρευρισκόμενους στο αμφιθέατρο Steve Jobbs στην έδρα της Apple.

Στο επόμενο στάδιο περνά και το νέο iPhone όπως ανέφερε ο Τιμ Κουκ πριν μας συστήσει το νέο iPhone XS και XS Max το οποίο θα κυκλοφορήσει σε χρυσό ασημένιο και space gray.

Διαθέτει το πιο ανθεκτικό γυαλί, είναι από ανοξείδωτο ατσάλι και είναι αδιάβροχο (IP68) μέχρι τα δύο μέτρα βάθος για τριάντα λεπτά.

Η οθόνη του iPhone XS είναι 5,8 ιντσών retina ενώ το μεγαλύτερο έχει 6,5 super retina Οθόνη, έχει δηλαδή 60% μεγαλύτερο δυναμικό εύρος στην οθόνη.

Το iPhone των 6,5’’ έχει ανάλυση 2688x1242 και διατηρεί το ίδιο μέγεθος από το προηγούμενο αλλά με μεγαλύτερη οθόνη, ανέφερε ο Phil Schiller που μας σύστησε τα νέα κινητά.

Το iPhone Xs Max φέρει οθόνη 6,5 ιντσών που είναι και η μεγαλύτερη σε iPhone μέχρι στιγμής.

Στα ύψη οι τιμές

Το iPhone Xs με 64GB αποθηκευτικού χώρου στοιχίζει 999 δολάρια ενώ το αντίστοιχης χωρητικότητας iPhone Xs Max στοιχίζει 1.099 δολάρια.

Ένα νέο χαρακτηριστικό είναι ότι μπορεί να χωρίζει την landscape οθόνη που διευκολύνει την επεξεργασία βίντεο. Ο στερεοφωνικός ήχος είναι καλύτερος από οποιοδήποτε iPhone μέχρι σήμερα.

Έχει Face ID και μάλιστα πολύ πιο εξελιγμένο. Σχεδιασμένο με νευρωνικά δίκτυα είναι ασφαλές και δεν κολλάει.

Στο iPhone Xs έχει γρηγορότερους αλγόριθμους οπότε αναγνωρίζει πιο γρήγορα το πρόσωπό σας και ξεκλειδώνει ενώ είναι εντελώς ασφαλές.

Το νέο κινητό φορά τον νέο επεξεργαστή τοn πρώτο 7 νανομέτρων επεξεργαστή A12 bionic. Διαθέτει 6πύρηνη CPU και 4πύρηνη GPU (που θα είναι 50% πιο γρήγορη από το Α11) και προσφέρει πολύ περισσότερες εμπειρίες που δεν ήταν διαθέσιμες στο παρελθόν.

Οι εφαρμογές ανταποκρίνονται έως και 30% γρηγορότερα από πριν.

Επιπλέον ο Siri διαθέτει shortcuts που θα σας επιτρέπουν να κάνετε περισσότερα πιο εύκολα.

Το κινητό διαθέτει φυσικά επαυξημένη πραγματικότητα.

Το νέο τσιπ που θα «φοράνε» τα iPhone Xs και iPhone Xs Max είναι το A12 Bionic. Διαθέτει 6πύρηνη CPU και 4πύρηνη GPU (που θα είναι 50% πιο γρήγορη από το Α11).

To iPhone Xs θα κυκλοφορήσει σε Χρυσό, Ασημένιο και Space Gray.

Οι ρυθμίσεις της κάμερας

Το iPhone Xs διαθέτει σύστημα διπλής κάμερας, αμβλιγώνιο φακό με καινούργιο 12ΜΡ σένσορα, βελτιωμένο True Tone φλας.

Η μπροστινή κάμερα είναι 7ΜΡ με καινούργιο σένσορα επίσης. Η επεξεργασία εικόνας μειώνει τον θόρυβο, ρυθμίζει τα χρώματα και την φωτεινότητα ενώ βελτιώνει και την εστίαση.

Διαθέτει επίσης βελτιωμένή HDR λειτουργία με καλύτερη υποστήριξη κίνησης για ανάδειξη των λεπτομερειών και καλύτερες λεπτομέρειες σκιάς. Χρησιμοποιεί μέχρι και 4 φωτογραφίες και επιλέγει αυτόματα τα καλύτερα στοιχεία από την καθεμία για καλύτερο συνολικό αποτέλεσμα.

To Κινητό τραβάει 4K βίντεο ενώ έχει και 4 μικρόφωνα για να ηχογραφεί στερεοφωνικό ήχο

Μέχρι και στατιστικά για βελτίωση του σουτ στο μπάσκετ θα προσφέρει το νέο iPhone

Με μεγαλύτερη διάρκεια η μπαταρίες του νέου iPhone

Η μπαταρία του iPhone Xs θα διαρκεί 30 λεπτά παραπάνω από το iPhone X και η μπαταρία του iPhone Xs Max θα είναι η μεγαλύτερη που έχει μπει ποτέ σε iPhone με διάρκεια ζωής 1,5 ώρα παραπάνω από αυτή του iPhone X.

Το iPhone XR αντικαθιστά το iPhone 8

Το iPhone Xr, είναι το τρίτο και οικονομικό μοντέλο iPhone που παρουσίασε η Apple, επιβεβαιώνοντας τις φήμες που κυκλοφορούσαν τόσο καιρό.

Το νέο κινητό θα κυκλοφορήσει σε πολλά χρώματα, λευκό μαύρο μπλε κοραλλί και κίτρινο και θα είναι κατασκευασμένο από αλουμίνιο 7.000 series με ποιότητα αεροναυπηγικής..

Θα έχει οθόνη από άκρη σε άκρη – bezel less δηλαδή - 6,1 ιντσών LCD με ανάλυση 1792Χ828 ( 1.4 εκατ. pixels , 326 ppi) - η οθόνη του δηλαδή είναι μεγαλύτερη από αυτή του iPhone 8 Plus.

Θα αφυπνίζεται με ένα απλό χτύπημα, θα έχει true tone και wide color οθόνη και δεν θα έχει home button.

Το κινητό είναι ανθεκτικό σε σκόνη και νερό (PI167) και είναι εφοδιασμένο με τον A12 bionic νέο επεξεργαστή της Apple για μηχανική μάθηση πραγματικού χρόνου.

Η κάμερά του υποστηρίζει λειτουργία πορτέτου, την bokeh λειτουργία του iPhone Xs και Xs Max και έλεγχο βάθους. Παράλληλα θα έχει πιο γρήγορο face ID και βασική κάμερα ευρυγώνιου φακού 12 MP.

Η μπαταρία του θα διαρκεί 1,5 ώρα περισσότερο από το iPhone 8 Plus.

Το iPhone Xr βγαίνει στα μοντέλα των 64/128/256GB και η τιμή του ξεκινάει από τα 749$. Οι προπαραγγελίες ξεκινάνε στις 19 Οκτώβρη, η αποστολή στις 26 Οκτώβρη. Στην Ελλάδα αναμένεται στο τέλος Οκτώβρη.

Οι τιμές που θα πωλούνται οι νέες συσκευές iPhone στην ελληνική αγορά δεν έχουν γίνει ακόμη γνωστές. Με βάση τις τιμές που ανακοινώθηκαν για ορισμένες από τις ευρωπαϊκές αγορές εκτιμάται ότι θα κινηθεί μεταξύ 900 και 950 ευρώ όταν θα έρθει στην ελληνική αγορά.

Πηγή: insider.gr