«Πονοκέφαλος» στην Apple με το νέο πρόβλημα στα iPhone (pics)

Gazzetta team
«Πονοκέφαλος» στην Apple με το νέο πρόβλημα στα iPhone (pics)
Μετά το θέμα με την μπαταρία, η Apple πλέον «πονοκεφαλιάζει» και με το νέο πρόβλημα που παρουσιάστηκε στις οθόνες των πανάκριβων κινητών.

Το 2018 για την Apple φαίνεται να μπαίνει, όπως βγήκε το 2017... Με προβλήματα δηλαδή.

Στα τέλη του προηγούμενου έτους ήταν το πρόβλημα με την μπαταριά των παλιών μοντέλων που οδήγησε την εταιρία στην αντικατάστασή τους έναντι χαμηλού αντιτίμου, όμως τώρα το το θέμα που προέκυψε, φαίνεται να είναι σοβαρότερο.

Και αυτό γιατί δεν αφορά μία παλιά έκδοση, αλλά το τελευταίο iPhone X, το οποίο κοστίζει πάνω από 1.000 ευρώ στην ελληνική αγορά.

Σύμφωνα λοιπόν με δημοσιεύματα πολλοί ιδιοκτήτες του συγκεκριμένου κινητού αντιμετώπισαν το παρακάτω πρόβλημα: Όταν κάποιος τους έπαιρνε τηλέφωνο, η συσκευή χτύπαγε κανονικά, η δόνηση λειτουργούσε όπως έπρεπε, αλλά η οθόνη παράμενε σβηστή.

Έτσι, δεν μπορούσαν να δουν ποιος είναι για να αποφασίσουν αν θέλουν να απαντήσουν ή όχι.

«Όταν δέχομαι εισερχόμενη κλήση, το iPhone X χτυπάει, δονείται, αλλά δεν ανοίγει η οθόνη», έγραψε ένας χρήστης στο Forum της Aplle τον Δεκέμβριο, ενώ ένας άλλος συμπλήρωσε: «Η οθόνη δεν ανέβει μέχρι το τρίτο χτύπημα».

«Μετά το τρίτο χτύπημα, το τηλέφωνο δείχνει ποιος σε καλεί. Αν κλείσεις και ανοίξεις πάλι το τηλέφωνο, το πρόβλημα φεύγει προσωρινά. Εμφανίζεται όμως μετά από μερικές μέρες», έγραψε κάποιος άλλος.

Όπως είναι λογικό λοιπόν, το τεχνικό τμήμα της εταιρίας, έχει πολύ δουλειά τις τελευταίες ημέρες, ψάχνοντας να βρει την λύση στο συγκεκριμένο πρόβλημα.