Γνωρίστε τον 26χρονο που έβγαλε 14,1 εκατ. από videos στο youtube (pics & vids)

Gazzetta team
Γνωρίστε τον 26χρονο που έβγαλε 14,1 εκατ. από videos στο youtube (pics & vids)
Το Forbes ανακήρυξε τον DanTDM ή αλλιώς Νταν Μίντλεντον ως τον πλουσιότερο Youtuber στον κόσμο.

Η δουλειά των ονείρων μας, φαντάζει κάτι πολύ εξωπραγματικό για να το ζήσουμε. Πόσοι άλλωστε, έχουν την δυνατότητα να κάνουν το χόμπι τους και απλά να βλέπουν τον τραπεζικό τους λογαριασμό να φουσκώνει με εκατοντάδες χιλιάδες ευρώ; Ελάχιστοι.

Ένας από αυτούς λοιπόν είναι ο Νταν Μίντλεντον, ο οποίος πρόσφατα ανακηρύχθηκε από το Forbes ως ο πιο πλούσιος Youtuber στον κόσμο, βγάζοντας συνολικά 14,1 εκατομμύρια ευρώ! Ναι, ο 26χρονος έβγαλε 14,1 εκατομμύρια ευρώ, απλά ανεβάζοντας video στο κανάλι του, το οποίο σήμερα που γράφονται αυτές οι γραμμές έχει 16.875.690 συνδρομητές.

Σε αυτά ο πρώην εργάτης της Tesco παίζει διάφορα video games, εξηγώντας σε όσους ενδιαφέρονται (και εκ του αποτελέσματος είναι πολλοί αυτοί) πως μπορούν να κάνουν μεγάλο σκορ, περνώντας πίστες.

A post shared by DanTDM (@dantdm) on

«Είναι κάτι για το οποίο δεν ήμουν προετοιμασμένος. Το έμαθα σιγά σιγά, τα προηγούμενα 3-4 χρόνια», είπε χαρακτηριστικά. Όλα ξεκίνησαν όταν άρχισε να βιντεοσκοπεί τον εαυτό του να παίζει Pokemon, αλλά πλέον έχει επικεντρωθεί κυρίως στο Minecraft.

Άλλωστε κατέχει το ρεκόρ Guinness για το video του συγκεκριμένου παιχνιδιού με τα περισσότερα views, καθώς το έχουν δει πάνω από 16 εκατομμύρια άνθρωποι, με αποτέλεσμα το Youtube να του δίνει το 68% των κερδών από τις διαφημίσεις που παίζουν σε αυτό.


Όπως εύκολα καταλαβαίνει κανείς λοιπόν, η δουλειά των ονείρων μας πάντα υπάρχει, απλά εμείς για κάποιο ανεξήγητο λόγο, δεν θα την βρούμε ποτέ.

A post shared by DanTDM (@dantdm) on