Παίκτης του MasterChef έκοψε τα μαλλιά του και τα δώρισε σε παιδιά με καρκίνο (pic & vid)

Παίκτης του MasterChef έκοψε τα μαλλιά του και τα δώρισε σε παιδιά με καρκίνο (pic & vid)
Για μερικούς η συμμετοχή τους σε δημοφιλή reality στην τηλεόραση είναι το έναυσμα για μια λαμπρή καριέρα στην ελληνική showbiz.. Για άλλους πάλι τα παραπάνω περισσεύουν κι αυτό που προέχει είναι η προσφορά σε όσους το έχουν ανάγκη

Τρανότερο, λοιπόν, παράδειγμα από τον Θάνο Σπανό, που έγινε γνωστός από τη συμμετοχή του στην τελευταία σεζόν του MasterChef δεν θα μπορούσαμε να βρούμε.

Πιο αναλυτικά, ο παίκτης που αποχώρησε από τον διαγωνισμό μαγειρικής κι όλοι είχαν να πουν κάτι καλό για την ευγένεια και τον χαρακτήρα του, απέδειξε περίτρανα πως ακόμα κι όταν τα φώτα της δημοσιότητας απομακρυνθούν, παραμένει πιστός στις αξίες του.

Έτσι, αφού αποφάσισε να αποχωριστεί την κοτσίδα με την οποία τον θυμόμαστε κατά την παρουσία του στο MasterChef, ο Θάνος Σπανός μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς του φίλους την επιλογή του να κρατήσει τα κομμένα του μαλλιά και να τα δωρίσει σε όσους τα έχουν περισσότερο ανάγκη από κάθε άλλον...

Στους καθημερινούς μαχητές της ζωής, στα παιδιά εκείνα που αναμετρώνται γενναία με τον καρκίνο και δεν το βάζουν κάτω όσες δυσκολίες κι αν χρειάζεται να αντιμετωπίσουν.