4χρονη ηρωίδα κράτησε ζωντανό τον 2 μηνών αδελφών της, ενώ οι γονείς της είχαν σκοτωθεί (pics & vid)

4χρονη ηρωίδα κράτησε ζωντανό τον 2 μηνών αδελφών της, ενώ οι γονείς της είχαν σκοτωθεί (pics & vid)
Ο πατέρας της οικογένειας σκότωσε την μητέρα και μετά αυτοκτόνησε, με τα παιδιά να μένουν μόνα τους στο σπίτι για τρεις μέρες.

Τον τίτλο της ηρωίδας έχουν αποδώσει το ΜΜΕ στις ΗΠΑ, σε ένα κοριτσάκι τεσσάρων ετών που κατάφερε να κρατήσει ζωντανό τον δύο μηνών αδελφό της για τρεις μέρες.

Η παρακάτω ιστορία έλαβε χώρα στις 14 Απριλίου στην Καλιφόρνια, όταν ο Ντέιβιντ Πάρσα, μετά από διαμάχη με την γυναίκα του, την πυροβόλησε και σκότωσε, ενώ αμέσως μετά αυτοκτόνησε.

Στο κάτω μέρος του σπιτιού όμως, ήταν τα δύο παιδιά της οικογένειας... Ένα 4χρονο κοριτσάκι και 2 μηνών αγοράκι που κατάφεραν να μείνουν ζωντανά στο σπίτι, για τρεις ολόκληρες μέρες.

Την τρίτη μέρα, η αστυνομία μετά από τηλεφώνημα γειτόνων που είχαν ανησυχήσει, επισκέφτηκε το σπίτι, αλλά από τη στιγμή που δεν απάντησε κανείς αποχώρησαν. Λίγο αργότερα, ένας οικογενειακός φίλος, εμφανίστηκε εκεί και έσπασε την κλειδαριά, μπαίνοντας στο σπίτι.

Εκεί ανακάλυψε την τραγωδία που είχε εκτυλιχθεί. Τα δύο παιδιά ήταν σιωπηλά, περιμένοντας κάποιος να τους σώσει, ενώ όταν το κοριτσάκι ρωτήθηκε που ήταν οι γονείς της, απάντησε αρχικά «πάνω και κοιμούνται», ενώ στη συνέχεια είπε πως έχουν χτυπήσει.

Στο βλέμμα της, όπως αναφέρουν τα ρεπορτάζ από τις ΗΠΑ, υπήρχε ένα... κενό, καθώς είχε καταλάβει πως κάτι κακό είχε συμβεί, όμως κατάφερε να βοηθήσει τον αδελφό της να επιβιώσει στο διάστημα που μεσολάβησε.

Ευτυχώς εκτός από μία μικρή αφυδάτωση, τα παιδιά δεν είχε άλλο πρόβλημα. Πλέον τα έχει η πρόνοια.