Στα χνάρια του Ντάνου: Ο Μένιος Φουρθιώτης ετοιμάζει το πρώτο του βιβλίο (pic)

Gazzetta team
Στα χνάρια του Ντάνου: Ο Μένιος Φουρθιώτης ετοιμάζει το πρώτο του βιβλίο (pic)
Ο παρουσιαστής ετοιμάζεται για το επόμενο βήμα στην καριέρα του, σύμφωνα με την (ανορθόγραφη) ανάρτησή του στα social media.

Μετά το βιβλίο του πρώην νικητή του Survivor 1 και νυν ηθοποιού, Γιώργου Αγγελόπουλου, συγγραφικό πόνημα ετοιμάζεται να κυκλοφορήσει και ο Μένιος Φουρθιώτης, όπως ανακοινώνει ο ίδιος μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram.

Στην ανάρτησή του ο παρουσιαστής αναφέρει συγκεκριμένα: «Μετά την εφημερίδα έρχεται και το βιβλίο .... όλα όσα έζησα και είδα .... 2019 στιγμες .... με πλούσιο φωτογραφικό υλικό .... όταν θα το διαβάζεται θα νομίζεται ότι είναι παραμύθι ... αλλά όταν δείτε το φωτογραφικό υλικό τότε θα δείτε ότι τα παραμύθια είναι η πραγματική ζωή !!! #coming».

​Ας ελπίσουμε ότι ο εκδοτικός οίκος που θα αναλάβει να εκδώσει το βιβλίο του κ. Φουρθιώτη θα έχει διορθωτή και επιμελητή για να κάνει στο... συγγραφέα ένα φροντιστήριο Ενεργητικής και Παθητικής Φωνής ρημάτων και παράλληλα να προστατεύσει τα ματάκια όλων εσάς που θα το διαβάζετε και θα νομίζετε ότι είναι παραμύθι...

Πηγή: reader.gr