Greece's Next Top Model: Η Τσακουρίδου είπε πως «έπαιρναν διάφορες ουσίες» μέσα στο παιχνίδι

Gazzetta team
Greece's Next Top Model: Η Τσακουρίδου είπε πως «έπαιρναν διάφορες ουσίες» μέσα στο παιχνίδι
Η πρώην παίκτρια του Greece's Next Top Model, Άννα Τσακουρίδου μίλησε για αυτά που έπιναν οι παίκτριες μέσα στο παιχνίδι.

Για την ζωή της κατά την διάρκεια του Greece's Next Top Model, αλλά και μετά από αυτό μίλησε στην εκπομπή «Ευτυχείτε» στο Open.

«Περνάω καλά, ουσιαστικά ασχολούμαι με τις δουλειές που έκανα και πριν από το παιχνίδι, δεν άλλαξε κάτι στην καθημερινότητά μου. Περιμένω να δω τι θα κάνω και σχετικά με το μόντελινγκ. Σίγουρα θα μου άρεσε να είναι η Έλενα Χριστοπούλου η booker μου, περίμενα ότι μετά το παιχνίδι κάποια κοπέλα θα την πάρει να την μανατζάρει, τελικά δεν έγινε. Επέλεξε την Εβελίνα, οπότε εύχομαι καλή επιτυχία».

Σχετικά με τις κόντρες μέσα στο παιχνίδι, δήλωσε: «Σίγουρα οι δημοσιογράφοι ρωτούσαν πράγματα τα οποία έβλεπαν να συμβαίνουν μπροστά στις κάμερες, δεν θα έβαζαν έτσι φιτιλιές. Την δουλειά τους έκαναν, έπρεπε να ρωτήσουν συγκεκριμένα πράγματα. Για μένα έπαιζε ρόλο το πώς θα απαντήσει η κάθε μια…Δεν ήταν μόνο τα κορίτσια από την τριάδα της φωτιάς που δεν είχα καλή σχέση. Με όλες τις υπόλοιπες κοπέλες δεν μιλούσα, ούτε τώρα μιλάω. Η νίκη της Ειρήνης ήταν απόλυτα δίκαιη, για μένα από τη στιγμή που είδαμε και το αποτέλεσμα των φωτογραφιών ήταν ξεκάθαρο το ποια θα έπρεπε να είναι η νικήτρια».

Όταν της ζητήθηκε να σχολιάσει τη δήλωση της Μέγκι Ντρίο η οποία ανέφερε ότι εάν θα έπρεπε να δώσει καθαρτικό σε κάποια από τις πρώην συμπαίκτριες της θα επέλεγε να το δώσει σε εκείνη, η Άννα Τσακουρίδου είπε: «Αχ, να είσαι καλά Μέγκι μου. Η αλήθεια είναι ότι τα κορίτσια έπαιρναν αρκετά τέτοια πράγματα μέσα στο παιχνίδι, διάφορες τέτοιες ουσίες. Δεν ξέρω γιατί είπε ότι θα έδινε σε μένα καθαρτικό. Γενικά έπαιρναν κάτι τσάγια περίεργα, δεν ξέρω».