H Λίζα Δουκακάρου για το κλείσιμο του Mega: «Το βράδυ που έπεσε το μαύρο δεν μπορούσα να κοιμηθώ» (vids)

Gazzetta team
H Λίζα Δουκακάρου για το κλείσιμο του Mega: «Το βράδυ που έπεσε το μαύρο δεν μπορούσα να κοιμηθώ» (vids)
H Λίζα Δουκακάρου συνέδεσε το όνομά της με το μεγάλο κανάλι και μίλησε για το πώς βίωσε το δύσκολο βράδυ που έκλεισε το Mega.

Η γνωστή δημοσιογράφος και παρουσιάστρια βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή «Μετά τα μεσάνυχτα» της Ελεονώρας Μελέτη και μίλησε για το πώς βίωσε το κλείσιμο του Mega:

«Όταν έπεσε το μαύρο δεν ήμουν στην Ελλάδα. Είχαμε και διαφορά ώρας και είχα ξυπνήσει πάρα πολύ νωρίς. Δεν μπορούσα να κοιμηθώ εκείνο το βράδυ... για να δω εκείνη τη στιγμή. Επειδή δεν το πίστευα. Από την άλλη αυτό έρχεται σε πλήρη αντίθεση με το τι πίστευα σαν άτομο. Από την πρώτη στιγμή που συνέβη ό,τι συνέβη, ήξερα ότι θα κλείσει. Εγώ δεν άνηκα στους αισιόδοξους από τους συναδέλφους μου με αποτέλεσμα πολλές φορές να τους στεναχωρήσω. Από την πρώτη στιγμή ήξερα ότι θα έφτανε εκεί, θες από ένστικτο; Θες από αυτά που έβλεπα; Πίστευα ότι θα κλείσει. Παρόλα αυτά, τη μέρα που έκλεισε, δεν περίμενα όλη τη νύχτα και περίμενα να δω πως θα γίνει αυτό το πράγμα, πως θα πέσει μαύρο. Δεν το πίστευα».

Όσο για την τελευταία της φορά που βγήκε στον «αέρα» του Mega: «Η τελευταία μου παρουσίαση ήταν η ανακοίνωση των εργαζομένων. Ήταν μια ανακοίνωση που είχαμε συμφωνήσει στην αίθουσα σύνταξης όλοι οι εργαζόμενοι ότι θέλαμε να πούμε πέντε πράγματα και να εισακουστούν και καθίσαμε και γράψαμε κάποια πράγματα και ανέβηκα και τα εκφώνησα στην κάμερα. Πάρα πολύ άσχημες στιγμές».