H Ντίνα Κώνστα δεν... αντέχει άλλη Ντένη Μαρκορά! (vid)

Gazzetta team
H Ντίνα Κώνστα δεν... αντέχει άλλη Ντένη Μαρκορά! (vid)
Η «Ντένη Μαρκορά» μπορεί να είναι ένας από τους πιο αγαπημένους ρόλους της ελληνικής τηλεόρασης, ωστόσο η ηθοποιός που την ενσάρκωσε, Ντίνα Κώνστα, θυμώνει όταν την αποκαλούν έτσι στο δρόμο.

Η «Ντένη Μαρκορά» μοίρασε απίστευτες ατάκες στους «Δυο Ξένους» που ακόμα και σήμερα μοιράζουν ατελείωτο γέλιο.

Η Ντίνα Κώνστα, μιλώντας στο περιοδικό Down Town, εξήγησε πως την ενοχλεί που ενώ έχει κάνει απίστευτες δουλειές στον χώρο του θεάτρου ο κόσμος 21 χρόνια μετά την φωνάζει στο δρόμο «Ντένη Μαρκορά» κι όχι με το όνομά της.

Επιστροφή χρημάτων* στο Αλαβές – Ρεάλ Μαδρίτης και σούπερ αποδόσεις στην La Liga από τη Vistabet.gr. (21+) * Ισχύουν Οροι και Προϋποθέσεις

«Με ενοχλεί. Η τηλεόραση είναι μια δουλειά. Το θέατρο είναι κάτι μεγάλο. Βέβαια, είναι και επικίνδυνο, γιατί δεν μπορείς να διορθώσεις τίποτα. Σου έφυγε κάτι, τέλος. Δεν μπορείς να το γυρίσεις πίσω. Αλλά και αυτά που έκανα στην τηλεόραση τα διάβαζα και τα πρόσεχα πάρα πολύ. Καταλαβαίνω ότι υπάρχουν άνθρωποι που δεν μπορούν να πάνε στο θέατρο, λόγω ηλικίας ή λόγω χρημάτων, και βλέπουν τηλεόραση. Αλλά όταν ακούω να λένε "α, η κυρία Μαρκορά", θυμώνω».