Οι Beyonce και Jay - Z είναι πλέον δισεκατομμυριούχοι

Gazzetta team
Οι Beyonce και Jay - Z είναι πλέον δισεκατομμυριούχοι
Ένα ζευγάρι δισεκατομμυριούχων! Οι Jay - Z και Beyonce δεν ξέρουν τι έχουν...

Συγκεκριμένα η περιουσία της 35χρονης σταρ ανέρχεται στα 335 εκατομμύρια δολάρια, ενώ του 47χρονου συζύγου της, τα 810 εκατομμύρια δολάρια, έτσι σύμφωνα με μια πρόχειρη πρόσθεση, η κοινή περιουσία του διάσημου ζευγαριού, μέχρι στιγμής, είναι κάτι λιγότερο από 1,2 δισεκατομμύρια δολάρια.

Και αν αναρωτιέστε πώς τα κατάφεραν, η απάντηση ήρθε από την Μπιγιόνσε σε παλαιότερη συνένευξή της στο Forbes η οποία ανέφερε: «Δεν είμαι ποτέ ικανοποιημένη. Δεν έχω συναντήσει κανέναν έως τώρα που να δουλεύει πιο σκληρά από εμένα στη συγκεκριμένη δουλειά».

Όπως είναι γνωστό βέβαια, τα υπέρογκα έσοδα του ζευγαριού δεν προέρχονται μόνο από τους δίσκους και τις συναυλίες, αλλά και από τις παράλληλες δραστηριότητές τους ως επιχειρηματίες στις εταιρείες που έχουν επενδύσει.

Χαρακτηριστικά παραδείγματα η εταιρεία Roc Nation, η εταιρεία σαμπάνιας Armand de Brignac, η συνεργασία με την Live Nation και βεβαίως η μουσική πλατφόρμα Tidal η οποία προσπαθεί να ανταγωνιστεί δημοφιλείς εφαρμογές όπως το Spotify.

Ωστόσο, το... διόλου ευκαταφρόνητο ποσό που το ζευγάρι βλέπει στον τραπεζικό του λογαριασμό πολύ σύντομα πρόκειται να αλλάξει, καθώς οι δυο τους πραγματοποιούν περιοδεία με πάνω από 40 συναυλίες οι οποίες θα τους αποφέρουν αποφέρει επιπλέον κέρδη άνω των 200 εκατομμυρίων δολαρίων.

Πηγή: reader.gr