Ο Σφακιανάκης μίλησε αλβανικά και κάλεσε τον κόσμο στην συναυλία του στα Τίρανα (vid)

Gazzetta team
Ο Σφακιανάκης μίλησε αλβανικά και κάλεσε τον κόσμο στην συναυλία του στα Τίρανα (vid)
O Έλληνας τραγουδιστής άφησε στην άκρη τον διχαστικό του λόγο και κάλεσε τους κατοίκους των Τιράνων στην συναυλία του, μιλώντας στα... αλβανικά.

Mπορεί ο Νότης Σφακιανάκης, κατά καιρούς, να έχει προκαλέσεο δριμύτατες αντιδράσεις σχετικά με τις απόψεις του για τους μετανάστες και την Χρυσή Αυγή, αυτό όμως δεν το εμπόδισε αφενός να διοργανώσει εμφάνιση σε νυχτερινό κέντρο των Τιράνων κι αφετέρου να απευθύνει κάλεσμα στο αλβανικό κοινό ώστε να παρακολουθήσει την συναυλία του στην αλβανική πρωτεύουσα.

Μιλώντας σε αλβανικό μέσο ενημέρωσης σχετικά με τις αντιδράσεις που προκλήθηκαν στη γειτονική χώρα από την ανακοίνωση της εμφάνισής του στα Τίρανα και παρά τα όσα αρνητικά έχει πει εναντίον των Αλβανών μεταναστών που ζουν στην Ελλάδα, ο Νότης Σφακιανάκης δεν πτοήθηκε στιγμή και κάλεσε στα αλβανικά το κοινό της χώρας να προσέλθει στην συναυλία του, ενώ αντέκρουσε και τις κατηγορίες για ρατσιστικό και προσβλητικό λόγο προς τους Αλβανούς.

«Σας θέλω πολύ και σας περιμένω στο "Μέγαρο των Συνεδρίων"» ανέφερε ο Σφακιανάκης, σε μήνυμά του που μεταδόθηκε κι από το δελτίο ειδήσεων του Ant1.

Απολαύστε το «επίμαχο» απόσπασμα προς το τέλος του βίντεο: