Στο Survivor δεν αφήνουν κουβέντα να πέσει κάτω: Ένταση στην ομάδα των «Μαχητών» (vid)

Gazzetta team
Στο Survivor δεν αφήνουν κουβέντα να πέσει κάτω: Ένταση στην ομάδα των «Μαχητών» (vid)
«Μύλος» έγινε η ομάδα των «Μαχητών» στο χθεσινοβραδινό επεισόδιο με δύο εκ των παικτών της να έρχονται πρόσωπο με πρόσωπο, ενώ χρειάστηκε η επέμβαση των παικτών της αντίπλαης ομάδας για να ηρεμήσουν τα πνεύματα.

Τελικά, το τροπικό κλίμα της Δομινικανής Δημοκρατίας δεν κατευνάζει τα πνεύματα αλλά αντίθετα φαίνεται να τα ισχυροποιεί, με πολλές «αψιμαχίες» μεταξύ όχι μόνο αντιπάλων αλλά και συμπαικτών.

Μεγάλη ένταση μεταξύ των παικτών της ομάδας των «Μαχητών» σημειώθηκε στο χθεσινοβραδινό επεισόδιο του ριάλιτι επιβίωσης, με δύο μέλη της ομάδας να ανταλλάσουν εκατέρωθεν κατηγορίες, ενώ κάποια στιγμή πλησίασαν επικίνδυνα ο ένας τον άλλον.

Οι Ηλίας Γκότσης και Θοδωρής Θεοδωρόπουλος αντάλλαξαν αρκετές βαριές κουβέντες και μπηχτές, ενώ για να εκτονωθεί η ένταση χρειάστηκε η επέμβαση μελών της παραγωγής αλλά και παικτών της αντίπαλης ομάδας των «Διασήμων».

Η ένταση σημειώθηκε κατά τη διάρκεια του κουίζ, με τους δύο «Μαχητές» που είχαν και στο παρελθόν στιγμές έντασης και διαφωνιών, να κατηγορούν ο ένας τον άλλο για συμπεριφορές που ενόχλησαν κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού ερωτήσεων με έπαθλο... ένα γλυκό.