Η Τζώρτζια Παναγή ξόδεψε 20.000 ευρώ σε λουλούδια, που νόμιζε πως ήταν τζάμπα (vid)

Gazzetta team
Η Τζώρτζια Παναγή ξόδεψε 20.000 ευρώ σε λουλούδια, που νόμιζε πως ήταν τζάμπα (vid)
Σε μία εξομολόγηση που θα συζητηθεί προχώρησε η γνωστή πανελίστρια, καθώς νόμιζε ότι τα λουλούδια στα νυχτερινά κέντρα διασκέδασης ήταν... δωρεάν.

Η Κύπρια παρουσιάστρια Τζώρτζια Παναγή έχει καταφέρει να μαγνητίσει τα βλέμματα για την εξωτερική της εμφάνιση στις τηελεοπτικές εκπομπές όπου εμφανίζεται.

Όμως, το πρώτο διάστημα της διαμονής της στην ελληνική πρωτεύουσα αντιμετώπισε κάποια θεματάκια σχετικά με την προσαρμογή της στις νέες συνθήκες.

Ένα από αυτά τα θέματα, ήταν κι η νυχτερινή ζωή, με την οποία, όπως αποδείχθηκε, δεν είχε κι ιδιαίτερες επαφές και γνώσεις.

Δια του λόγου το αληθές, σε πρόσφατη συνέντευξή της σε εκπομπή της κυπριακής τηλεόρασης, έκανε μια εξομολόγηγη, που άφησε ακόμα και τους παρουσιαστές με ανοιχτό το στόμα.

Για να μην μακρηγορούμε, το περιστατικό έχει ως εξής. Η Τζώρτζια μαζί με μία φίλη της θέλησαν να γνωρίσουν την αθηναϊκή νύχτα, για αυτό κι επισκέφθηκαν το νυχτερινό κέντρο, που τότε εμφανίζονταν οι Γιώργος Οικονομόπουλος και Θάνος Πετρέλης.

Όντας άπειρες κι ανενημέρωτες άρχιζαν να το γλεντάνε, σκορπώντας δεξιά κι αριστερά εκατοντάδες γαρύφαλλα, μη γνωρίζοντυας ότι αυτά στη συνέχεια θα συμπεριληφθούν στην τελική πληρωμή προς το κατάστημα.

Αφού ξεπάστρεψαν σχεδόν 5 στρέμματα λουλουδιών, αποφάσισαν να επιστρέψουν σπίτια τους και τότε (μαζί με την απόδειξη πληρωμής) τους ήρθαν τα θλιβερά μαντάτα, καθώς το κόστος του ξεφαντώματός τους άγγιξε τα 20.000 ευρώ...

Οι δύο γυναίκες, μόλις αντίκρυσαν το λογαριασμό, πελάγωσαν κι έβαλαν τα κλάματα, ευτυχώς όμως για καλή τους τύχη δε χρειάστηκε να κάνουν τη λάντζα του μαγαζιού, καθώς ένας «καλός σαμαρείτης» ανέλαβε εκείνος να πληρώσει το χρέος των δύο γυναικών.

Ας ελπίσουμε το πάθημα να τους έγινε μάθημα...