Ντάνος... international: O νικητής του Survivor στηρίζει καμπάνια του Dior! (vid)

Gazzetta team
Ντάνος... international: O νικητής του Survivor στηρίζει καμπάνια του Dior! (vid)
Ο Γιώργος Αγγελόπουλος με δική του πρωτοβουλία ενισχύει την προσπάθεια της Νάταλι Πόρτμαν και συμμετέχει στην προσπάθεια του οίκου Dior!

Ο μεγάλος νικητής του Survivor μπορεί να αποφεύγει τα κοσμικά event, ωστόσο κάθε φορά που κάποιος άνθρωπος χρειάζεται βοήθεια βάζει το λιθαράκι του.

Ο Γιώργος Αγγελόπουλος βλέπεται αποφάσισε να ενισχύσει με τη σειρά του, όπως και χιλιάδες άνθρωποι, την προσπάθεια του οίκου Dior για φιλανθρωπικό σκοπό.

Ο δημοφιλής παίκτης του Survivor ετοίμασε βίντεο για να ενισχύσει την καμπάνια του οίκου wemovement που τρέχει η Νάταλι Πόρτμαν και αφορά τα ίσα δικαιώματα στην εκπαίδευση όλων των γυναικών του κόσμου:

«Είναι απόφαση μετά από σκέψη, γκρεμίζω και φτιάχνω τα πάντα για την αγάπη. And you? What would you do for love?», λέει στο βίντεο.

Μάλιστα όπως γράφει στη λεζάντα κάτω από το βίντεο στο Instagram για κάθε post ο Dior δωρίζει 1 ευρώ στην προσπάθεια της Νάταλι Πόρτμαν με όνομα wemovent, ενώ αξίζει να σημειωθεί πως δεν υπάρχει κάποιος είδος συνεργασίας με τον γνωστό οίκο. Απλά ο νικητής του Survivor, θεώρησε -και σωστά έκανε- πως έπρεπε να στηρίξει την συγκεκριμένη κίνηση.

«Δεν υπάρχει οποιαδήποτε συνεργασία του Γιώργου Αγγελόπουλου με τα Dior Parfums και γενικότερα με τον οίκο Dior. Ο κ. Αγγελόπουλος όπως και εκατοντάδες χιλιάδες άλλοι σε όλο τον κόσμο συμμετέχουν στην αλυσίδα αγάπης η οποία είναι ανοικτή σε όλους και τα έσοδα της οποίας στηρίζουν το έργο του φιλανθρωπικού οργανισμού Wemovement», εξηγεί με ανακοίνωσή του ο διάσημος οίκος μόδας.