#LaLigaExperience: Έτσι είναι από (πολύ) κοντά ένα μεγάλο ντέρμπι της La Liga (vids)

Gazzetta team
#LaLigaExperience: Έτσι είναι από (πολύ) κοντά ένα μεγάλο ντέρμπι της La Liga (vids)
Ο Άκης Πετρετζίκης έζησε από κοντά την απόλυτη #LaLigaExperience και μας την μεταφέρει μέσα από video και εικόνες

Ένα διάλειμμα από τις κουζίνες έκανε πριν μερικές ημέρες ο Άκης Πετρετζίκης και ταξίδεψε μέχρι την Ισπανία για μια εμπειρία που του έμεινε αξέχαστη!

Για ένα 3ήμερο λοιπόν ο αγαπημένος Έλληνας σεφ έζησε μια αξέχαστη εμπειρία, μια La Liga Experience που περιλάμβανε τα πάντα! Τι έκανε λοιπόν ο Άκης;

Ας τα πιάσουμε από την αρχή:

Έκανε... σουτάκια στο San Mamés Stadium του Bilbao, έπιασε «κουβεντούλα» με τους παίκτες της Athletic Bilbao, έδωσε το... βροντερό παρόν στην προπόνησή της ιστορικής ομάδας των Βάσκων, παρακολούθησε το ντέρμπι της Αθλέτικ με την Barcelona σε VIP θέσεις και τέλος, συναγωνίστηκε για την καλύτερη ισπανική ομελέτα με τον Ισπανό Master chef Jorge Brazález López!

Είναι λογικό τώρα να έχετε την απορία πως τα έκανε όλα αυτά ο Άκης Πετρετζίκης;

Η απάντηση είναι απλή: Η LaLiga, μαζί με την COSMOTE TV που μεταδίδει σε αποκλειστικότητα τους αγώνες της στην Ελλάδα, τον προσκάλεσαν στο Bilbao με σκοπό να ζήσει μία μοναδική εμπειρία και να τη μεταφέρει σε όλους εμάς.

Έτσι, την Παρασκευή 08/02, ταξίδεψε στο Bilbao- και μαζί με τον Georges Sebastian Cotofana, έναν απίθανο τύπο YouTuber-Influencer από τη Ρουμανία, γνώρισε από κοντά τους παίκτες της Athletic Bilbao, μίλησε μαζί τους, συμμετείχε σε απολαυστικά παιχνίδια, quiz γνώσεων και… αθλητικών δραστηριοτήτων (στα οποία τα πήγε εξαιρετικά) και φυσικά απέκτησε τους δικούς του Ισπανούς fans!

Πέρα όμως από όλα αυτά, ο πρώτος Έλληνας Μaster chef δε θα μπορούσε να μην έχει και.... μαγειρικές προκλήσεις. Και όταν λέμε «μαγειρικές», εννοούμε το challenge που είχαν οργανώσει για εκείνον και τον Ισπανό Master chef Jorge κατά τη διάρκεια της ξενάγησης στο οινοποιείο “Astobiza”.

Και φυσικά ο Άκης βρέθηκε και στο πανέμορφο San Mamés για τον αγώνα με την Μπάρτσα όπου τον παρακολούθησε από VIP θέσεις.

Μια La Liga Experience εμπειρία που έζησε ο Άκης Πετρετζίκης και θα του μείνει αξέχαστη και μας την μεταφέρει με κάθε λεπτομέρεια!