Ο ΛΕΠΑ αποκαλύπτει ποιο είναι το ευαίσθητο σημείο του (vid)

Gazzetta team
Ο ΛΕΠΑ αποκαλύπτει ποιο είναι το ευαίσθητο σημείο του (vid)
Ο Λευτέρης Πανταζής ετοιμάζει τις βαλίτσες για τη μεγάλη περιοδεία του στην Αμερική παρέα με το www.18-24.gr και μεταξύ άλλων αποκαλύπτει τι είναι αυτό που του προκαλεί ταραχή.

Ένας από τους δημοφιλέστερους Έλληνες καλλιτέχνες, ένας ωραίος άνθρωπος. Οι συστάσεις είναι περιττές όταν μιλάμε για τον Λευτέρη Πανταζή. Με μια καριέρα που μετρά σχεδόν 40 χρόνια ξέρει καλά πώς να βρίσκεται πάντα στη πρώτη γραμμή. Ο Λευτέρης Πανταζής ετοιμάζει τις βαλίτσες του για να αναχωρήσει για την μεγάλη του περιοδεία στην Αμερική και η Νικολέτα Κανάκη από το www.18-24.gr εισβάλλει στο σπίτι του για να δει ποια είναι τα απαραίτητα πράγματα που παίρνει πάντα μαζί στις αποσκευές του σε κάθε ταξίδι!

Σε μια φιλική συζήτηση που εξελίχτηκε σε ένα ταξίδι στην καριέρα του ο αγαπημένος καλλιτέχνης μίλησέ για όλα. Τι προκαλεί ταραχή στον Λευτέρη Πανταζή; Ποιο είναι το ευαίσθητο σημείο του, ποιο είναι το ωραιότερο πλάσμα του κόσμου με το οποίο έχει κάνει το ωραιότερο ταξίδι; Και τι απαντά στα σενάρια που τον θέλουν υποψήφιο στις εκλογές;

Η συνέχεια στο βίντεο που ακολουθεί.