Τα μπέρδεψε ο Τσίπρας: Έβγαλε πως το 3 στα 14 αντιστοιχεί σε 3% (vid)

Gazzetta team
Τα μπέρδεψε ο Τσίπρας: Έβγαλε πως το 3 στα 14 αντιστοιχεί σε 3% (vid)
Λάθος οι μαθηματικές πράξεις που έκανε ο Αλέξης Τσίπρας από το βήμα της Βουλής, απαντώντας στην σπόντα του Κυριάκου Μητσοτάκη για τις ερωτήσεις στον Πρωθυπουργό.

Όπως ήταν αναμενόμενο, η ώρα του Πρωθυπουργού είχε αρκετές εντάσεις μεταξύ του Κυριάκου Μητσοτάκη και του Αλέξη Τσίπρα στην Βουλή.

Μία από αυτές είχε να κάνει με το πόσες φορές είχε δώσει το παρών για να απαντήσει ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης όταν στην Κυβέρνηση...

«Για την ιστορία καταθέτω τα δικά σας στατιστικά. Είχαν κατατεθεί στα 4,5 χρόνια διακυβέρνησής σας 319 - μπορείτε να με παρακολουθείτε και να μην ανταλλάσσετε sms εκτός αν σας στέλνουν μηνύματα για να σας προετοιμάσουν – είχαν κατατεθεί 319 ερωτήσεις και απαντήσατε στις 11. Μια κάθε 5,5 μήνες. Ποσοστό 3,5%. Κάτι σας θυμίζει αυτό το ποσοστό. Σας καταδιώκει», είπε ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

Λίγο αργότερα ο Αλέξης Τσίπρας, κλήθηκε να απαντήσει όμως τα... μαθητικά του δεν βγήκαν και τόσο σωστά.

«Έχουν υποβληθεί 18 συνολικά ερωτήσεις όσο είστε πρωθυπουργός, από αυτές 14 υποβλήθηκαν από αρχηγούς πολιτικών ομάδων, από τις 14 συζητήθηκαν μόνο οι τρεις, πιο κάτω από το 3% είστε εσείς ήδη κ. Μητσοτάκη», απάντησε.

Μόνο που όπως εύκολα καταλαβαίνετε, το ποσοστό αυτό είναι εντελώς λάθος.