Ο Γεωργούλης τις καθημερινές Ευρωβουλή, τα σαββατοκύριακα κριτής στο YFSF (vid)

Gazzetta team
Ο Γεωργούλης τις καθημερινές Ευρωβουλή, τα σαββατοκύριακα κριτής στο YFSF (vid)
Ο Αλέξης Γεωργούλης επιβεβαίωσε πως θα είναι και πάλι κριτής στο Your Face Sounds Familiar, μόνο που, φέτος, τυγχάνει να είναι και Ευρωβουλευτής...

Αυτό σημαίνει, εν ολίγοις, ότι τις καθημερινές θα βρίσκεται στις Βρυξέλλες και στην Ευρωβουλή και το σαββατοκύριακο θα... πετάγεται στην Ελλάδα, για να εκτελεί καθήκοντα κριτή στο τηλεπαιχνίδι του ΑΝΤ1.

Οπότε, η ταυτόχρονη ενασχόληση με την πολιτική, ειδικά, δε, όταν έχεις εκλεγεί ευρωβουλευτής, από τη μία, και με ένα τηλεπαιχνίδι, όποιο και αν είναι αυτό, από την άλλη, δεν δημιουργεί και τις καλύτερες των εντυπώσεων...

Ειδικά αν αναλογιστεί κανείς ότι ο γνωστός ηθοποιός θα λαμβάνει δύο μισθούς, τη στιγμή, δε, που κόπηκαν άλλοι, που θα μπορούσαν να είναι αφοσιωμένοι εξ ολοκλήρου στον ρόλο του ευρωβουλευτή.

Συγκεκριμένα, ο Αλέξης Γεωργούλης επιβεβαίωσε, ουσιαστικά, ότι οι συζητήσεις με τους ιθύνοντες του καναλιού προχώρησαν και οι δυο πλευρές έδωσαν τα χέρια. «Nαι, τέτοια άκουσα και εγώ και επιβεβαιώνω», δήλωσε, καθώς βρέθηκε στο πλευρό της καλής του φίλης, Βίκυς Σταυροπούλου, στο θέατρο.

Από εκεί και πέρα, τόνισε: «Τη ζωή στις Βρυξέλλες ακόμα δεν την έχω μάθει. Έχω βγει δυο-τρεις φορές, ενώ έχω πάει πολύ περισσότερες μέρες, γιατί περνάω πάρα πολύ καιρό μέσα στο Ευρωκοινοβούλιο».