Εκλογές 2019: Ψήφισε ο Τσίπρας, «ο λαός δεν ξεχνά Μητσοτάκη-Σαμαρά», φώναζε ο κόσμος (vid)

Gazzetta team
Εκλογές 2019: Ψήφισε ο Τσίπρας, «ο λαός δεν ξεχνά Μητσοτάκη-Σαμαρά», φώναζε ο κόσμος (vid)
Με το σύνθημα «Ο λαός δεν ξεχνά Μητσοτάκη-Σαμαρά» αποχαιρέτησε τον Αλέξη Τσίπρα οι παρευρισκόμενοι που είχαν προετοιμάσει ιδιαίτερα θερμή υποδοχή.

Ιδιαίτερα θερμή υποδοχή, επιφύλασσαν οι υποστηρικτές του ΣΥΡΙΖΑ στον Αλέξη Τσίπρα, ο οποίος έφτασε στις 10:20 στο εκλογικό κέντρο της Κυψέλης όπου τον υποδέχθηκε αρκετός κόσμος σε σχέση με τις Ευρωεκλογές.

Αφού παρέλαβε ένα τριαντάφυλλο και άκουσε τον κόσμο να του εκφράζει την στήριξή του, ανέβηκε στην αίθουσα όπου ήταν εγγεγραμμένος, όπου χρειάστηκε να περιμένει λίγο, καθώς υπήρχε άλλος στο παραβάν.

Μετά τις καθιερωμένες φωτογραφίες με το ψηφοδέλτιο στην κάλπη, αναχώρησε χαιρετώντας αρκετό κόσμο που τον περίμενε και σταμάτησε λίγο πριν την έξοδο για να κάνει δηλώσεις...

«Σήμερα είναι μέρα δημοκρατίας. Οι Ελληνίδες και οι Έλληνες αποφασίζουν για την χώρα και την ζωή τους για τα επόμενα 4 χρόνια. Οι κάλπες το πρωί ήταν άδειες, η απόφαση όλων θα κρίνει το αποτέλεσμα. Καλώ τους πολίτες να ψηφίσουν, παρά την θερμοκρασία. Αξίζει για 20 λεπτά να ψηφίσουν. Θα ήθελα να απευθυνθώ στις νέες και στους νέους που παραδοσιακά κάνουν τις ανατροπές και τις αλλαγές, να μην αφήσουν την κρίσιμη απόφαση για το μέλλον τους σε άλλους. Είναι κρίσιμη μάχη, την δίνουμε με αισιοδοξία και αποφασιστικότητα για να μην πάνε χαμένες οι θυσίες και οι κόποι του λαού μας για να ανακοπεί η πορεία μπροστά».

Μάλιστα μόλις τελείωσε τις δηλώσεις του, ο κόσμος άρχισε να τον αποθεώνει φωνάζοντας: «Ο λαός δεν ξεχνά Μητσοτάκη-Σαμαρά».