Βελόπουλος: «Θέλω τους ψηφοφόρους της Χρυσής Αυγής, τα πολύ ναζιστικά με βρίσκουν αντίθετο» (vid)

Gazzetta team
Βελόπουλος: «Θέλω τους ψηφοφόρους της Χρυσής Αυγής, τα πολύ ναζιστικά με βρίσκουν αντίθετο» (vid)
Έτοιμος να… παραιτηθεί πριν ακόμα καταμετρηθεί το σύνολο των ψήφων των Ευρωεκλογών, εμφανίστηκε ο επικεφαλής της Ελληνικής Λύσης, ο οποίος σημείωσε πως θέλει τους ψηφοφόρους της Χρυσής Αυγής.

Έτοιμος να… παραιτηθεί πριν ακόμα καταμετρηθεί το σύνολο των ψήφων των Ευρωεκλογών, εμφανίστηκε ο επικεφαλής της Ελληνικής Λύσης, Κυριάκος Βελόπουλος, μιλώντας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1.

«Θέλω να είμαι στο ελληνικό κοινοβούλιο, δεν το βλέπω να μένω στο Ευρωκοινοβούλιο» ανέφερε ο επικεφαλής της Ελληνικής Λύσης, ο οποίος αναφέρθηκε και στον επιλαχόντα, έναν νεαρό κτηνίατρο με το όνομα Φράγκος Εμμανουήλ, που στο ψηφοδέλτιο αναφέρονταν εντός παρενθέσεως και ως Φραγκούλης ώστε να παραπέμπει στον εν αποστρατεία στρατηγό Φράγκο Φραγκούλη.

Ρωτώντας σχετικά με τις πολιτικές του συγγένειες της Ελληνικής Λύσης στην Ευρωβουλή, ο Κυριάκος Βελόπουλος απάντησε με το απίθανο «Τα πολύ ναζιστικά με βρίσκουν πολύ αντίθετο» συμπληρώνοντας πως: «Ο Σαλβίνι και ο Ορμπάν δεν κατηγορήθηκαν για ναζιστικά. Η Λεπέν ναι. Η Ελλάδα μας δεν είναι μέλος της Ευρώπης».

Σχετικά με την τοποθέτηση του κόμματός του σημείωσε: «Αν εξαφάνιζα τους Ναζί από την χώρα θα ήμουν περήφανος. Τους ψηφοφόρους της Χρυσής Αυγής τους θέλω κι εγώ. Να σκεφτούν ελληνικά».