Μπελαβίλας: «Καλώ εσένα Βαγγέλη Μαρινάκη σε ντιμπέιτ, που είσαι ο δήμαρχος Πειραιά» (vid)

Gazzetta team
Μπελαβίλας: «Καλώ εσένα Βαγγέλη Μαρινάκη σε ντιμπέιτ, που είσαι ο δήμαρχος Πειραιά» (vid)
Τα βέλη του εναντίον του δημοτικού συμβούλου Πειραιά Βαγγέλη Μαρινάκη αλλά και του δημάρχου της πόλης Γιάννη Μώραλη εξαπέλυσε ο υποψήφιος δήμαρχος Νίκος Μπελαβίλας.

Ο υποψήφιος που προέρχεται από το κυβερνών κόμμα επιτέθηκε εναντίον του Γιάννη Μώραλη που «κρύβεται από τη δημόσια τηλεμαχία μαζί του κατ' εντολή του Βαγγέλη Μαρινάκη», καλώντας ταυτόχρονα τον ισχυρό άντρα της ΠΑΕ Ολυμπιακός να αναμετρηθεί μαζί του σε ντιμπέιτ.

Πιο αναλυτικά, ο κ. Μπελαβίλας ανέφερε: «Κύριε Μαρινάκη, καλώ εσένα που είσαι δήμαρχος Πειραιά αύριο να είσαι στην ΕΡΤ. Άσε τον Γιάννη Μώραλη στην ησυχία του, ταλαιπωρείται ήδη πάρα πολύ».

Λίγο αργότερα, ο κ. Μπελαβίλας κατήγγειλε «τόνους σταυρωμένων ψηφοδελτίων που βγαίνουν από το Στάδιο Καραϊσκάκης με σταυρό στον Μαρινάκη. Ο κάθε υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος είναι υποχρεωμένος πρώτα να σταυρώσει τον Μαρινάκη και μετά τον εαυτό του».

Αναλυτικά η συνέντευξη του υποψήφιου Δημάρχου Πειραιά με τον συνδυασμό το «Λιμάνι της Αγωνίας» στην εκπομπή Καλημέρα Ελλάδα και στον Γιώργο Παπαδάκη: