Ψήφο εμπιστοσύνης ζητάει ο Τσίπρας, o Αποστολάκης στην θέση του Καμμένου (vid)

Gazzetta team
Ψήφο εμπιστοσύνης ζητάει ο Τσίπρας, o Αποστολάκης στην θέση του Καμμένου (vid)
Μετά την αποχώρηση του Πάνου Καμμένου ο Αλέξης Τσίπρας ζητάει ψήφο εμπιστοσύνης, ενώ ανακοίνωσε πως ο Ευάγγελος Αποστολάκης θα είναι ο αντικαταστάτης του Πάνου Καμμένου στο υπουργείου Άμυνας.

Ραγδαίες πολιτικές εξελίξεις σηματοδοτεί η αποχώρηση του Πάνου Καμμένου από την κυβέρνηση, η οποία επικυρώθηκε κατά τη συνάντηση που είχε με τον Αλέξη Τσίπρα το πρωί της Κυριακής (13/1).

Καμμένος μετά τη συνάντηση Τσίπρα: «Οι ΑΝΕΛ αποχωρούν από την κυβέρνηση» (vid)

Την παροχή ψήφου εμπιστοσύνης προς την κυβέρνηση από την ελληνική Βουλή θα ζητήσει ο πρωθυπουργός, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες του ΑΠΕ-ΜΠΕ η σχετική κοινοβουλευτική διαδικασία, πρόκειται να ξεκινήσει την Τρίτη και να ολοκληρωθεί την Πέμπτη με τη διεξαγωγή της σχετικής ψηφοφορίας.

Με το PulseBet*, νιώθεις το παλμό του Live στοιχήματος όπως ποτέ ξανά– Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

Νέος υπουργός Άμυνας, ο αρχηγός ΓΕΕΘΑ ναύαρχος Ευάγγελος Αποστολάκης

Νέος υπουργός Άμυνας , στη θέση του παραιτηθέντος Πάνου Καμμένου, θα είναι ο αρχηγός ΓΕΕΘΑ ναύαρχος Ευάγγελος Αποστολάκης, όπως ανακοίνωσε ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας που δήλωσε μεταξύ άλλων:

«Επί σχεδόν τέσσερα χρόνια είχα μία έντιμη και ειλικρινή συνεργασία με τον Πάνο Καμμένο και είναι γνωστό ότι προερχόμαστε από διαφορετικές πολιτικές οικογένειες». Αναλυτικά οι δηλώσεις του: