Η αντίδραση του Αλέξη Τσίπρα όταν ακούστηκε «γιούχα» κατά την ομιλία του (vid)

Gazzetta team
Η αντίδραση του Αλέξη Τσίπρα όταν ακούστηκε «γιούχα» κατά την ομιλία του (vid)
Ο Αλέξης Τσίπρας γύρισε προς το κοινό όταν ακούστηκε «γιούχα», ξεροκατάπιε και συνέχισε την ομιλία του.

Δεν έλλειψαν τα απρόοπτα κατά τη διάρκεια της ομιλίας του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα, με γιουχαΐσματα που ακούστηκαν κατά τη διάρκεια της ομιλίας του, στη Θεσσαλονίκη.

Συγκεκριμένα, κατά τη διάρκεια της ομιλίας του κ. Τσίπρα, ένας άντρας σηκώθηκε και τραγούδησε το «Μακεδονία Ξακουστή» προκαλώντας την αποδοκιμασία των οπαδών του ΣΥΡΙΖΑ με τα γιουχαΐσματα.

«Μόνο σε μία δημοκρατική συγκέντρωση μπορούν να προσέλθουν και όσοι διαφωνούν». Με αυτά τα λόγια αντέδρασε ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας, διακόπτοντας την ομιλία του.

Κάνε like στην σελίδα του Gazzetta.gr/plus στο Facebook για να είσαι ενημερωμένος για ΟΛΑ!

«Φίλες και φίλοι, πολίτες της Θεσσαλονίκης, αυτή είναι η απτή απόδειξη ότι μόνο σε μία δημοκρατική συγκέντρωση, μίας δημοκρατικής δύναμης, μπορούν να έχουν το θάρρος να έρθουν κάποιοι με διαφορετική άποψη. Πείτε μου εσείς πού αλλού θα μπορούσε να συμβεί αυτό, στις συγκεντρώσεις της ακροδεξιάς, του μίσους και της μισαλλοδοξίας;», διερωτήθηκε ο πρωθυπουργός.

«Εδώ μπορούν να έρθουν, γιατί ξέρουν ότι εδώ είμαστε δημοκράτες πολίτες, με παράδοση στο διάλογο, την αντιπαράθεση των απόψεων. Αλλά γνωρίζουν ότι εδώ χτυπά η καρδιά της δημοκρατίας, εδώ χτυπάει η καρδιά του ζωντανού διαλόγου», είπε χαρακτηριστικά ο Αλέξης Τσίπρας, φανερά ενοχλημένος.

Ο άνδρας τελικά απομακρύνθηκε από τον χώρο.

Πηγή: reader.gr