H αποκάλυψη του Ερντογάν για τη συνομιλία του με τον Τσίπρα

Gazzetta team
H αποκάλυψη του Ερντογάν για τη συνομιλία του με τον Τσίπρα
Να καταβληθούν προσπάθειες και από τις δύο πλευρές για να διευθετηθούν οι υποθέσεις των δύο Ελλήνων στρατιωτικών, αλλά και των οκτώ Τούρκων, συμφώνησαν ο Τούρκος πρόεδρος και ο Έλληνας πρωθυπουργός, αποκάλυψε ο πρώτος σε Τούρκους δημοσιογράφους.

Σύμφωνα με τον ΣΚΑΙ, μάλιστα, ο Ταγίπ Ερντογάν έκανε λόγο μόνο για «παραβίαση των συνόρων» από τους Έλληνες στρατιωτικούς, στη συζήτηση που είχε με τον Αλέξη Τσίπρα στο πλαίσιο της σύνοδου του ΝΑΤΟ στις Βρυξέλλες.

Tennis Leaderboard με εντυπωσιακά έπαθλα*! (21+, *Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις)

«Ολοι ξέρουν την αποφασιστικότητά μας να καταπολεμήσουμε τους γκιουλενιστές. Το ξέρει και ο κ. Τσίπρας. Του εξήγησα την επιμονή μας για την έκδοση των 8 πραξικοπηματιών που διέφυγαν στην Ελλάδα. Βέβαια και εκείνος στέκεται στο θέμα των 2 στρατιωτικών που παραβίασαν τα σύνορα στην Αδριανούπολη. Για να κανονιστούν τα θέματα αυτά συμφωνήσαμε να κάνουμε προσπάθεια με καλή πρόθεση», δήλωσε ο κ. Ερντογάν.

Ο Τούρκος πρόεδρος φέρεται να αναφέρθηκε επίσης στο θέμα εκλογής και όχι ορισμού του μουφτή στη Θράκη, στην αποκατάσταση του Φετιχιέ τζαμί στην Αθήνα, ενώ συζήτησαν και το Κυπριακό καθώς και γενικά τις ελληνοτουρκικές σχέσεις.

Πηγή: insider.gr