Τσίπρας προς Μητσοτάκη: «Ο κουμπάρος σας, η πόρτα του εισαγγελέα και ο όψιμος συνεταίρος του»! (vids)

Gazzetta team
Τσίπρας προς Μητσοτάκη: «Ο κουμπάρος σας, η πόρτα του εισαγγελέα και ο όψιμος συνεταίρος του»! (vids)
Στα... χαρακώματα Κυβέρνηση-ΝΔ με την συζήτηση στην Βουλή να έχει πάρει φωτιά και τον Αλέξη Τσίπρα στην ομιλία του να καταφέρεται προς τα ΜΜΕ και τους ιδιοκτήτες τους!

Συγκεκριμένα, στην θυελλώδη συνεδρίαση στο Κοινοβούλιο, ο Πρωθυπουργός απευθυνόμενος προς τον Κυριάκο Μητσοτάκη τόνισε: Σας δίνουν γραμμή ΜΜΕ ιδιοκτήτες των οποίων έχουν επιδοθεί σε μια λυσσαλέα επίθεση στην κυβέρνηση.

Ολως τυχαίως συντονισμένα εδώ και 15 ημέρες μόλις βρέθηκαν στην επικαιρότητα τα Paradise Papers και μετά τις αποκαλύψεις για τις συνομιλίες του γραμματέα σας με κυκλώματα βίας αλλά και την κατάθεση της γραμματέως Χριστοφοράκου, ΜΜΕ του, κατά δήλωση της κυρίας Μπακογιάννη, κουμπάρου σας που περνάει πιο συχνά την πόρτα του εισαγγελέα από την πόρτα του σπιτιού του και του όψιμου συνεταίρου του, που μέχρι πριν λίγο καιρό ήταν στα μαχαίρια αλλά τώρα είναι μαζί για να αντιμετωπίσουν τον κοινό εχθρό.

Την κυβέρνηση. Να μην ξεχάσω να προσθέσω και τον αγαπημένο σας κομιστή και όλα όσα έγραφε mot a mot την Κυριακή στην εφημερίδα του. Γιατί τώρα πρέπει να πληρώσει τα χρωστούμενα. Καθυβρίζει και εκβιάζει. Ενα μιντιακό λόμπι σας καθοδηγεί. Εκεί καταντήσατε τη ΝΔ κ. Μητσοτάκη».