Έξαλλος καταστηματάρχης με τα μέτρα για τον κορονοϊό: «Και ό,τι άλλη μ@λ@κ!@ σκεφτούν» (pic)

Gazzetta team
Έξαλλος καταστηματάρχης με τα μέτρα για τον κορονοϊό: «Και ό,τι άλλη μ@λ@κ!@ σκεφτούν» (pic)
Ο συγκεκριμένος καταστηματάρχης δεν είδε και με τόσο καλό μάτι τα περιοριστικά μέτρα για την αποφυγή της εξάπλωσης του κορονοϊού.
Σίγουρα τα μέτρα που έχουν ληφθεί για τον περιορισμό της εξάπλωσης του κορονοϊού λόγω των αυξημένων κρουσμάτων, δεν είναι και τόσο ευχάριστα.

Ωστόσο είναι αυτό που λέμε αναγκαίο κακό, καθώς μέχρι να βρεθεί το εμβόλιο ή κάποιο δυνατό φάρμακο, τα μέτρα αυτά είναι αναγκαία, προκειμένου να μην θρηνήσουμε νέα θύματα από την πανδημία.

Για κάποιους όμως μάλλον φαίνεται πως υπερισχύει το αίσθημα της πίεσης από τους περιορισμούς, παρά αυτό της ασφάλειας που προσφέρουν.

Χαρακτηριστικό παράδειγμα αποτελεί μία φωτογραφία από τις ανακοινώσεις που έχει βάλει ένα κατάστημα, με τον ιδιοκτήτη του να είναι το... λιγότερο εκνευρισμένος.

Κάτι που εύκολα μπορεί να καταλάβει κανείς, με αυτά που έχει γράψει στα τρία χαρτιά.

«Η χρήση μάσκας εντός του καταστήματος είναι υποχρεωτική. Σύμφωνα με τις οδηγίες στο κατάστημά μας επιτρέπονται ταυτόχρονα έως και 4 άτομα», έγραψε στα δύο πρώτα, ενώ στο τρίτο ακολούθησε η έκρηξη: «Και ότι άλλη μ@λ@κ!@ σκεφτούν θα σας ενημερώσουμε».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ