Βρέθηκε ο μικρός Τσίπρας: Μαθητής στην Καβάλα είναι το alter ego του αρχηγού του ΣΥΡΙΖΑ (vid)

Gazzetta team
Βρέθηκε ο μικρός Τσίπρας: Μαθητής στην Καβάλα είναι το alter ego του αρχηγού του ΣΥΡΙΖΑ (vid)
Η «Τράπεζα της Ελλάδας» που έπεσε στις Πανελλήνιες, έδωσε την ευκαιρία σε έναν μαθητή από την Καβάλα να προβεί σε μία απίστευτη πολιτική ανάλυση με Τσίπρα, ΣΥΡΙΖΑ και Νέα Δημοκρατία.

«Ο Αλέξης Τσίπρας όταν ήταν μικρός», θα μπορούσε να πει κάποιος βλέποντας έναν μαθητή στην Καβάλα να αναλύει το θέμα που έπεσε στην ιστορία, στις Πανελλήνιες και είχε να κάνει με την Τράπεζα της Ελλάδας.

Ο νεαρός, ο οποίος είναι αρκετά πολιτικοποιημένος, όπως παραδέχεται και ο ίδιος αφού είναι στην ΚΝΕ, ξεκίνησε την ανάλυσή του λέγοντας οτι οι τράπεζες αυτές κατέκλεβαν τον λαό, μετά πήγε στην ανακεφαλοποίηση του 2012, ενώ έκανε και μία αποτίμηση της διακυβέρνησης του ΣΥΡΙΖΑ με ατάκες «εθνική απελευθέρωση» και «λαϊκή κυριαρχία».

Στη συνέχεια αναφέρθηκε στο διάστημα μετά το δημοψήφισμα, στην κυβέρνηση της ΝΔ που νομιμοποίησε την φτώχια και ξεκαθάρισε πως ως άτομο τοποθετείται πολιτική στην πατριωτική αριστερά, η οποία γέννημα θρέμμα της ΕΑΜικής αντίστασης.

Τέλος όταν ρωτήθηκε για το αν θέλει να ακολουθήσει τα βήματα του Αλέξη Τσίπρα, είπε: «Και αυτός από την ΚΝΕ ξεκίνησε όπως βρίσκομαι και εγώ τώρα. Αλλά αυτός συμβιβάστηκε».