Ήρωας πατέρας παραλίγο να θυσιαστεί για να σώσει την οικογένειά του από επίθεση λύκου (pic & vid)

Gazzetta team
Ήρωας πατέρας παραλίγο να θυσιαστεί για να σώσει την οικογένειά του από επίθεση λύκου (pic & vid)
Σε τραγωδία παραλίγο να εξελιχθεί η εκδρομή μίας οικογένειας λόγω της επίθεσης ενός λύκου, με τον πατέρα να παλεύει μαζί του για 2-3 λεπτά.

Μόνο ως ήρωα μπορεί να χαρακτηρίσει κανείς τον Ματ Ρισπόλι, ο οποίος παραλίγο να χάσει την ζωή του, στην προσπάθεια που έκανε να προστατεύσει την γυναίκα και τα δύο του παιδιά.

Οι τέσσερίς τους λοιπόν, είχα πάει πριν από λίγες ημέρες για κάμπινγκ στο Banff National Park, στην Αλμπέρτα του Καναδά.

Μόνο που σε κάποια φάση, εμφανίστηκε ένας λύκος στην σκηνή τους και άρχισε να τους εξαπολύει επίθεση.

Τότε χωρίς να το σκεφτεί καθόλου μπήκε μπροστά από την οικογένειά του και άρχισε να παλεύει με τον λύκο για μερικά λεπτά, τα οποία όμως φαίνονται σαν ώρες, σε τέτοιες περιστάσεις.

Μάλιστα, όπως περιγράφει η γυναίκα του στο ποστάρισμα που έκανε στο Facebook, σερ κάποια φάση ο Ματ έριξε κάτω τον λύκο, κρατώντας του με τα χέρια, ανοιχτό το στόμα.

Σε κάποια φάση, οι ρόλοι άλλαξαν, ο λύκος άρχισε να κυριαρχεί και ξεκίνησε να τραβάει το σώμα του άνδρα μακριά από το σημείο.

Τότε ήταν που εμφανίστηκε ένας άλλος άνδρας που και αυτός έκανε κάμπινγκ λίγο πιο πέρα και άκουσε τις φωνές.

Έβαλε όλη του την δύναμη και έριξε μία κλωτσιά στον λύκο, αναγκάζοντάς τον να απελευθερώσει το θύμα. Κάτι που έδωσε την ευκαιρία στους δύο, να αρχίσουν να του πετάνε πέτρες μέχρι να απομακρυνθεί τελείως.

Η εικόνα του Ματ ήταν τρομακτική, καθώς το μισό του σώμα είχε καλυφθεί με αίματα, όμως αφού έλαβε τις απαραίτητες ιατρικές βοήθειες, πλέον είναι καλά στην υγεία του.