O Ντάνι Τρέχo έσωσε ένα μωράκι που είχε παγιδευτεί σε αναποδογυρισμένο αυτοκίνητο (vid)

Gazzetta team
O Ντάνι Τρέχo έσωσε ένα μωράκι που είχε παγιδευτεί σε αναποδογυρισμένο αυτοκίνητο (vid)
Μπορεί στις περισσότερες ταινίες να κάνει τον κακό, αλλά ο 75χρονος αυτή την φορά επενέβη σε ένα τροχαίο που έγινε μπροστά του.

Τον Ντάνι Τρέχο τον έχουμε συνηθίσει στις ταινίες να κάνει τον κακό Μεξικανό που όλοι τρέμουν μόνο και μόνο που θα τον δουν μπροστά τους.

Ωστόσο, στην πραγματική ζωή, ο 75χρονος ηθοποιός είναι κάπως διαφορετικός. Κάτι που επιβεβαίωσε και σε ένα περιστατικό που έγινε τα προηγούμενα 24ωρα.

Την ώρα που οδηγούσε στο Λος Άντζελες, είδε να γίνεται μπροστά του ένα τροχαίο ατύχημα που είχε ως αποτέλεσμα ένα από τα αυτοκίνητα να αναποδογυρίσει.

Μόνο που μέσα σε αυτό βρισκόταν και ένα πολύ μικρό αγοράκι στο παιδικό του καθισματάκι.

Αμέσως έτρεξε για να το βγάλει, όμως δυσκολεύτηκε, καθώς δεν μπορούσε να του βγάλει την ζώνη. Μία άλλη γυναίκα όμως κατάφερε από την άλλη πλευρά να τον βοηθήσει και έτσι ο μικρός απεγκλωβίστηκε.

Μόνο που η γιαγιά του είχε μείνει παγιδευμένη στο όχημα και έπρεπε να την βγάλουμε με ειδικά μηχανήματα, οι άνδρες της πυροσβεστικής...

Τότε, ο Ντάνι Τρέχο ανέλαβε να του αποσπάσει την προσοχή και να προσπαθήσει να το χαλαρώσει.

«Ο μικρός είχε πανικοβληθεί. Τότε του είπα οτι πρέπει να χρησιμοποιήσουμε τις σούπερ δυνάμεις μας. Έτσι αρχίζαμε να φωνάζουμε μαζί “σούπερ δυνάμεις”. Μετά του είπε να κάνει το ίδιο με τα “μπράτσα” και άρχισε να φωνάζει “μπράτσα”. Υπήρχε ένα δέσιμο μεταξύ μας», είπε χαρακτηριστικά.

Ο 75χρονος ηθοποιός βοηθάει παιδιά με ειδικές ανάγκες και γνωρίζει πως να αντιμετωπίσει παρόμοιες καταστάσεις, κάτι που τον βοήθησε αρκετά στο περιστατικό.