Ένας 63χρονος έχει να πλύνει τα μαλλιά του 40 χρόνια, έχοντας ράστα που φτάνουν τα 2 μέτρα (pics)

Gazzetta team
Ένας 63χρονος έχει να πλύνει τα μαλλιά του 40 χρόνια, έχοντας ράστα που φτάνουν τα 2 μέτρα (pics)
Ο ηλικιωμένος άνδρας υποστηρίζει πως τον επισκέφτηκε ο Θεός και του είπε να μην κόψει τα μαλλιά του και κατάφερε να κόψει το κάπνισμα και το αλκοόλ.

Οι περισσότεροι αν δεν πλύνουμε τα μαλλιά μας μία μέρα, θα νιώθουμε κάπως άβολα... Αρκετοί μάλιστα θα νομίζουν οτι μυρίζουν άσχημα στους γύρω τους, όμως ένας ηλικιωμένος άνδρας στην Ινδία δεν φαίνεται να αντιμετωπίζει τέτοια προβλήματα.

Ο Sakal Dev Tuddu ούτε λίγο, ούτε πολύ, έχει να πλύνει το κεφάλι του 40 χρόνια, έχοντας φτιάξει ρέστα που ξεπερνάνε τα 2 μέτρα μήκος.

Ο 63χρονος, ο οποίος ζει στο Μπιχάρ της Ινδίας και αποκαλείται Μαχάτμα Ζι από τους γείτονές του σε ένδειξη σεβασμού, υποστηρίζει πως όλα ξεκίνησαν όταν μία μέρα τον επισκέφτηκε ο Θεός και του είπε να μην κόψει τα μαλλιά του.

Εκείνος σε ένδειξη πίστης, σταμάτησε να καπνίζει και να πίνει, κάνοντας πράξη την επιθυμία που του ζητήθηκε.

Προκειμένου να μην τα βρωμίζει και τόσο, όταν βγαίνει εκτός σπιτιού, τα μαζεύει πάνω από το κεφάλι του σαν τουρμπάνι, καθώς σε διαφορετική περίπτωση θα σέρνονταν στο έδαφος.

Η γυναίκα πάντως, τα 6 παιδιά και τα 9 εγγόνια του, δεν δείχνουν να ενοχλούνται από το γεγονός ότι δεν πλένει το κεφάλι του.