Γιατί ο Σεπτέμβριος είναι ο καλύτερος μήνας για διακοπές!

Gazzetta team
Γιατί ο Σεπτέμβριος είναι ο καλύτερος μήνας για διακοπές!
Αν θέλεις το καλοκαίρι σου να διαρκέσει λίγο παραπάνω, επίλεξε τον Σεπτέμβριο για διακοπές λένε όσοι το έχουν δοκιμάσει. Και έχουν δίκιο τελικά.

Τα τελευταία χρόνια όλο και περισσότερος κόσμος επιλέγει τον ένατο μήνα του χρόνου για καλοκαιρινή απόδραση.

Ο Σεπτέμβριος θεωρείται πια η τέλεια εποχή. Ο καιρός ακόμα ζεστός, αλλά η θερμοκρασία φυσιολογική και η θάλασσα στα καλύτερά της! Σύμφωνα με τη δημοφιλέστερη πλατφόρμα κρατήσεων www.18-24.gr o αριθμός των Ελλήνων τουριστών που επιλέγουν το Σεπτέμβριο για διακοπές αυξάνεται όλο και περισσότερο κάθε χρόνο με τα νησιά των Κυκλάδων και τις Σποραδες να είναι οι δημοφιλέστεροι προορισμοί.

«Αν και οι κρατήσεις που δεχόμαστε για το καλοκαιρι ξεκινούν κάθε χρόνο πολύ νωρίς, ιδιαίτερη αύξηση σημειώνεται κάθε χρόνο τα τελευταία χρόνια για το μήνα Σεπτέμβριο. Αυτό γίνεται κυρίως γιατί αφενός όλος ο κόσμος έχει ανάγκη από διακοπές αφετέρου γιατί μετά το τέλος Αυγούστου ξέρουν ότι μπορεί να βρουν πολύ προσιτές τιμές. Οι τιμές των καταλυμάτων πέφτουν, η κίνηση στα λιμάνια μειώνεται και κάθε παροχή υπηρεσιών στον προορισμο που επιλέγουν από το φαγητό μέχρι τη διασκέδαση είναι πιο οικονομική. Στο σύνολο, λοιπόν, οι διακοπες τον Σεπτέμβριο κοστίζουν λιγότερο από ότι τη high season του καλοκαιριού» αναφέρει ο Γιωργος Καρανάσιος, CEO του 18-24 TRAVEL.

Είναι γεγονός ότι τον Σεπτέμβριο ο τουρισμός κινείται σε πιο φυσιολογικά επίπεδα και έτσι όσοι επιλέγουν αυτό το μήνα για διακοπες μπορούν να απολαύσουν σε πιο χαλαρούς ρυθμούς το μέρος που επιλέγουν.

Νάξος, Πάρος, Σύρος, Μήλος, Ιός, Σκιάθος, Σκόπελος είναι οι ιδανικοί προορισμοί και αρκεί μια αναζήτηση στο www.18-24.gr για να επιλέξετε το δικο σας ολοκληρωμενο πακέτο διακοπών στις πιο ανταγωνιστικές τιμές της αγοράς.

Κάντε τώρα την κράτησή σας για το Σεπτέμβριο.