Αμερικανοί πιλότοι ισχυρίζονται πως UFO τους παρακολουθούσαν επί μήνες (pics & vids)

Gazzetta team
Αμερικανοί πιλότοι ισχυρίζονται πως UFO τους παρακολουθούσαν επί μήνες (pics & vids)
«Είχαμε κάποια θέματα μ’ αυτούς και όταν πήγαμε στη Μέση Ανατολή», τόνισαν σμηναγοί του Αμερικανικού Πολεμικού Ναυτικού.

Μεταξύ 2014 και 2015, έμπειροι πιλότοι του Αμερικανικού Πολεμικού Ναυτικού αντιμετώπισαν συγκλονιστικές συναντήσεις με Αγνώστου Ταυτότητας Ιπτάμενα Αντικείμενα (ATIA), κατά τη διάρκεια εκπαιδευτικών πτήσεων στις ΗΠΑ.

Συγκεκριμένα, οι κάμερες και τα ραντάρ των αεροσκαφών εντόπισαν ιπτάμενα αντικείμενα, που λόγω σχήματος και μεγέθους θα ήταν αδύνατο να πετάξουν, να πετούν με υπερηχητικές ταχύτητες σε υψόμετρα μεγαλύτερα των 9 χλμ από την επιφάνεια της θάλασσας.

Ενώ χαρακτηριστικό είναι πως αυτά τα μυστηριώδη UFO δεν έφεραν τουλάχιστον ορατά συστήματα προώθησης.

Ωστόσο, κανείς από τους Αμερικανούς πιλότους δεν ισχυρίστηκε πως πρόκειται για εξωγήινα σκάφη που πραγματοποιούσαν εισβολή στον πλανήτη μας.

Στο σύνολο, 6 πιλότοι του αεροπλανοφόρου USS Theodore Roosevelt ανέφεραν στους Times πως εντόπισαν ΑΤΙΑ κατά τη διάρκεια πτήσεων κατά μήκος της νοτιοανατολική ακτής των ΗΠΑ.

Δύο από τους πιλότους κατέθεσαν τις μαρτυρίες τους για τις «στενές επαφές τρίτου τύπου» που βίωσαν στην κάμερα του νέου ντοκιμαντέρ του History Channel σχετικά με την έρευνα για UFO στις Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής.

«Τα Αγνώστου Ταυτότητας Ιπτάμενα Αντικείμενα δεν διέθεταν εμφανείς πτέρυγες ή ουρά, ενώ δεν διακρίνονταν καυσαέρια προώθησης», ανέφερε ο σμηναγός Ντάνι Ακόιν.

«Έμοιαζαν σαν να γνωρίζουν την παρουσία μας, μιας και κινούνταν «ανήσυχα» γύρω μας», τόνισε ο σμηναγός Ακόιν.

Από την πλευρά του ο σμηναγός Ράινα Γκρέιβς, πιλότος σε F-18, τόνισε πως μιας μοίρα UFO ακολουθούσαν τα αεροσκάφη του Ναυτικού κατά μήκος της ανατολικής ακτής των ΗΠΑ για μήνες.

«Είχαμε κάποια θέματα μ’ αυτούς και όταν πήγαμε στη Μέση Ανατολή», ανέφερε, χαρακτηριστικά, ο Γκρέιβς.

Πηγή: reader.gr