Η στιγμή που τρεις πιλότοι βλέπουν και ενημερώνουν για την ύπαρξη UFO πύργο ελέγχου της Ιρλανδίας (pic & vids)

Gazzetta team
Η στιγμή που τρεις πιλότοι βλέπουν και ενημερώνουν για την ύπαρξη UFO πύργο ελέγχου της Ιρλανδίας (pic & vids)
Η δημοσιοποίηση του ηχητικού ντοκουμέντου από τις αναφορές τριών διαφορετικών πιλότων εμπορικών πτήσεων που εκτελούσαν δρομολόγια στον εναέριο χώρο της Ιρλανδίας την περασμένη Παρασκευή έχει προκαλέσει παγκόσμιο ενδιαφέρον, καθώς οι θεάσεις των άγνωστων ιπτάμενων αντικειμένων πλέον θεωρούνται δεδομένες.

Στο ηχητικό ντοκουμέντο που δημοσιεύθηκε από τον πύργο ελέγχου του ιρλανδικού αεροδρομίου στο Σάνον γίνεται σαφές ότι κι οι τρεις πιλότοι που ανέφεραν το περίεργο περιστατικό, βρισκόντουσαν σχεδόν στο ίδιο σημείο, με τα λεγόμενά τους να συγκλίνουν ότι μερικά εξαιρετικά φωτεινά ιπτάμενα αντικείμενα υπερίπτατο της περιοχής με ιλιγγιώδεις ταχύτητες, που ξεπερνούσαν αυτή του ήχου.

Πολλαπλές αναφορές για UFO στην ίδια περιοχή, την ίδια ώρα

Η πρώτη αναφορά έγινε από την πιλότο της British Airways με προορισμό το αεροδρόμιο Χίθροου του Λονδίνου, η οποία ρώτησε τον πύργο ελέγχου αν στην ευρύτερη περιοχή λάμβανα χώρα στρατιωτικά γυμνάσια, καθώς θεώρησε ότι τα άγνωστα αντικείμενα ίσως να ήταν πύραυλοι μαχητικών αεροσκαφών.

Λίγα λεπτά αργότερα και σε διαφορετική συχνότητα από την προηγούμενη αναφορά, ο πιλότος της Virgin επιβεβαίωσε την ύπαρξη περισσότερων του ενός ιπτάμενων αντικειμένων, αναφέροντας επιπλέον ότι κινήθηκαν βόρεια με ταχύτητα τουλάχιστον 2 Mach (δύο φορές η ταχύτητα του ήχου).

H τελευταία αναφορά προήλθε από πιλότο της Norwegian Air που την στιγμή εκείνη κατευθυνόταν προς το αεροδρόμιο του Σάνον, ο οποίος ευχαρίστησε την τύχη του, καθώς νόμιζε πως ήταν κι ο μοναδικός που είδε τις περίεργες αυτές λάμψεις. «Ευτυχώς δεν είμαι ο μόνος», ανέφερε χαρακτηριστικά.