Αστυνομικός πιάστηκε να κάνει τούμπες σε τραμπολίνο κατά τη διάρκεια εφόδου για ναρκωτικά (pics)

Gazzetta team
Αστυνομικός πιάστηκε να κάνει τούμπες σε τραμπολίνο κατά τη διάρκεια εφόδου για ναρκωτικά (pics)
Μερικές στιγμές χαλάρωσης και γυμναστικής αποφάσισε να χαρίσει στον εαυτό του ένας αστυνομικός στη Μεγάλη Βρετανία, κατά τη διάρκεια ελέγχου για ναρκωτικά.

Τον γύρο του διαδικτύου κάνει ένα βίντεο από το Κόβεντρι της Μεγάλης Βρετανίας, όταν ο φακός έπιασε έναν αστυνομικό της Διώξης Ναρκωτικών να απολαμβάνει μερικές ξέγνοιαστες στιγμές πάνω σε ένα τραμπολίνο, την ώρα που συνάδελφοί του διενεργούσαν έλεγχο σε σπίτι όπου πιστευόταν ότι κρύβονταν ναρκωτικές ουσίες.

Το επίμαχο βίντεο τραβήχτηκε από γείτονα των ενοίκων της ύποπτης κατοικίας, με τον ίδιο να σχολιάζει με σκωπτικό τρόπο την απόφαση του ένστολου να αφήσει στην άκρη το κυνήγι του εγκλήματος ώστε να περάσει μερικές ευχάριστες στιγμές πάνω στο τραμπολίνο, που βρισκόταν στην αυλή του σπιτιού.

Επί του θέματος τοποθετήθηκε κι ο προϊστάμενος του αστυνομικού τμήματος της περιοχής, ο οποίος δήλωσε: «Είναι θεμιτό οι αστυνομικοί να έχουν καρδιά μικρού παιδιού, όμως ο συγκεκριμένος ξεπέρασε τα όρια», ενώ άλλος εκπρόσωπος της τοπικής αστυνομίας καυτηρίασε την επιλογή του οργάνου της τάξης να αφήσει στην άκρη το όπλο και τη ζώνη του εν ώρα υπηρεσίας.

Βέβαια, αρκετοί ήταν κι οι χρήστες των social media που βρήκαν «αξιαγάπητη» την ενέργεια του αστυνομικού, σχολιάζοντας πως δεν δημιούργησε κάποια επιπλοκή στην όλη επιχείρηση, ενώ αξίζει να σημειωθεί πως ήδη διενεργείται έρευνα για πειθαρχικές παραβάσεις από τον συγκεκριμένο αστυνομικό.

Πληροφορίες: thesun.co.uk