Μερακλής πήγε σε δημόσια βιβλιοθήκη, άραξε στους υπολογιστές της και έβλεπε πορνό (pics & vid)

Gazzetta team
Μερακλής πήγε σε δημόσια βιβλιοθήκη, άραξε στους υπολογιστές της και έβλεπε πορνό (pics & vid)
Το κορυφαίο είναι πως είχε συνδέσει το τηλέφωνό του στο PC και έβλεπε videos από εκεί.

ΟΚ, οι περισσότεροι άνδρες έχουν βρεθεί σε θέση να... πνίγονται από μία ακαταμάχητη ερωτική επιθυμία, με αποτέλεσμα να θέλουν να... ξεσπάσουν βλέποντας ερωτικά videos.

Αυτό όμως σε καμία περίπτωση δεν σημαίνει οτι μπορούν να κάτσουν στον πρώτο υπολογιστή που θα βρουν και θα ξεκινήσουν την απόλαυση του θεάματος.

Κι όμως, αν τύπος γύρω στα 30 το έκανε και πού λέτε; Σε μία δημόσια βιβλιοθήκη.

Το περιστατικό έγινε στο Δυτικό Σάσεξ, όταν ένας επισκέπτης έγινε... μάρτυρας στον συγκεκριμένο τύπο και ενώ στην αρχή είχε πάρει στον χαβαλέ το όλο θέμα, στη συνέχεια αποφάσισε να ενημερώσει την ασφάλεια.

«Ήταν γύρω στα 30 και φαινόταν κανονικός. Δεν είχε σχέση με την εικόνα του... ανώμαλου που οι περισσότεροι έχουμε στο μυαλό μας.

Σε κάποια φάση οι υπολογιστές γύρω του άρχισαν να γεμίζουν με παιδιά που διάβαζαν βιβλία ή έψαχναν για διάφορα στοιχεία στους άλλους υπολογιστές.

Μία βιβλιοθήκη δεν είναι μέρος για τέτοια πράγματα», είπε χαρακτηριστικά ο Κρις, ο οποίος μάλιστα τόνισε πως τα videos δεν έπαιζαν από τον υπολογιστή, αλλά από το κινητό του συγκεκριμένου τύπου, το οποίο είχε συνδέσει στο PC.

«Στην αρχή το διασκέδαζα, αλλά αμέσως μετά πήγε στην κοπέλα που ήταν στην είσοδο. Μόλις της το είπα, πετάχτηκε από την καρέκλα της, πήγε εκεί και του είπε να αποσυνδέσει την συσκευή του και να αποχωρήσει.

Αυτός το έκανε χωρίς να διαμαρτυρηθεί ή να δείξει οτι έχει ντράπηκε από το όλο περιστατικό».