Άνοιξε το κεφάλι του συντρόφου της με το προσθετικό του πόδι επειδή την χώρισε (pic)

Gazzetta team
Άνοιξε το κεφάλι του συντρόφου της με το προσθετικό του πόδι επειδή την χώρισε (pic)
Μάρτυρες ενός πρωτοφανούς περιστατικού ξυλοδαρμού ενός άντρα από την σύντροφό του βρέθηκαν άντρες της αστυνομίας στη Νέα Ορλεάνη της Λουιζιάνα.

Πιο αναλυτικά, ο 59χρονος άντρας κάλεσε σε κατάσταση απελπισίας τις αρχές ώστε να τον βοηθήσουν, καθώς είχε πέσει θύμα ανελέητου ξυλοδαρμού από την 58χρονη Μισέλ Τζάκσον, η οποία χρησιμοποίησε ως όπλο το προσθετικό πόδι του άτυχου άντρα, χτυπώντας τον επανειλημμένα στο κεφάλι και σε όλο του το σώμα, όταν ο τελευταίος της ζήτησε να χωρίσουν.

Το περιστατικό έλαβε χώρα στο σπίτι που συζούσαν οι δυο τους, ενώ το θύμα μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, όπου διαπιστώθηκε ότι είχε εγκεφαλική διάσειση και πολλές κακώσεις από τα απανωτά χτυπήματα με το προσθετικό μέλος.

Σύμφωνα με όσα ανέφερε το θύμα στους αστυνομικούς, η Τζάκσον άρχισε να τον χτυπά αμέσως μόλις εκείνος της ανέφερε την πρόθεσή του να διακόψουν την σχέση τους, ενώ είχε προηγηθεί η άκρατη κατανάλωση μεγάλων ποσοτήτων αλκοόλ.

Μάλιστα, όπως αναφέρουν τοπικά μέσα ενημέρωσης εκτός από τον σοβαρό τραυματισμό του 59χρονου, η Τζάκσον κατέστρεψε ολοσχερώς και το προσθετικό πόδι του άντρα, η αξία του οποίου εκτιμάται σε πολλές χιλιάδες δολάρια.

Πλέον, η υπόθεση αναμένεται να πάρει τον δρόμο της δικαιοσύνης, με την Τζάκσον να χρειάζεται να καταβάλει εγγύηση ύψους 10.000 δολαρίων ώστε να αφεθεί ελεύθερη μέχρι την έναρξη της δίκης, ενώ το θύμα κατέθεσε ασφαλιστικά μέτρα εναντίον της, διεκδικώντας αποζημίωση τόσο για τον τραυματισμό του όσο και για την καταστροφή του απαραίτητου προσθετικού του μέλους.

Πληροφορίες: dailymail.co.uk