Ηρωικός ιδιοκτήτης σκύλου μπούκαρε στο φλεγόμενο σπίτι του και το έσωσε τελευταία στιγμή από τις φλόγες (vid)

Gazzetta team
Ηρωικός ιδιοκτήτης σκύλου μπούκαρε στο φλεγόμενο σπίτι του και το έσωσε τελευταία στιγμή από τις φλόγες (vid)
Έδωσε μάχη για να σώσει τον αγαπημένο του φίλο από τις φλόγες και το θάρρος του ανταμείφθηκε με τον καλύτερο τρόπο.

Τον γύρο του διαδικτύου κάνει τις τελευταίες ημέρες ένα βίντεο από το Σαν Χοσέ της Καλιφόρνια, από την γενναία προσπάθεια του ιδιοκτήτη ενός σκύλου, την στιγμή που «εισβάλει» τρέχοντας στην φλεγόμενη κατοικία του, για να σώσει τον τετράποδο φίλο του από σίγουρο θάνατο.

Το αποκαλυπτικό βίντεο δείχνει τον ηρωικό ιδιοκτήτη του ζώου να αγνοεί τις προειδοποιήσεις και το μπλόκο των πυροσβεστών έξω ακριβώς από το φλεγόμενο σπίτι και να εισέρχεται στο εσωτερικό του, με τους ανθρώπους που βρίσκονται στο σημείο να τον εκλιπαρούν να μην μπει στον χώρο.

Ο άντρας για μερικά δευτερόλεπτα χάνεται από το οπτικό πεδίο της κάμερες, κάνοντας πολλούς να φοβηθούν για τα χειρότερα, όμως μερικές στιγμές αργότερα επιστρέφει έχοντας στα χέρια του τον αγαπημένο του σκυλί, κάνοντας τους πάντες να ανασάνουν με ανακούφιση.

Μάλιστα, ο Χοσέ Γκουζμάν, πρωταγωνιστής της επικής διάσωσης του σκυλιού ανέφερε στα μέσα ενημέρωσης ότι «δεν θα μπορούσε να μην κάνει τίποτα. Το σκυλί είναι μέλος της οικογένειας».

Το βίντεο έχει γίνει viral, με χιλιάδες χρήστες των social media να διατυπώνουν τον θαυμασμό τους για το θάρρος και την αποφασιστικότητα του άντρα, καθώς σε περίπτωση ολιγωρίας το τέλος του σκυλιού θα ήταν δραματικό.

Πληροφορίες: unilad.com