Σκυλάκι με δυσπλασία σπονδυλικής στήλης και εξαφανισμένο λαιμό υιοθετείται και γίνεται viral (pics & vid)

Gazzetta team
Σκυλάκι με δυσπλασία σπονδυλικής στήλης και εξαφανισμένο λαιμό υιοθετείται και γίνεται viral (pics & vid)
Τον γύρο του διαδικτύου και των social media κάνει η απίστευτη περίπτωση ενός συμπαθέστατου τετράποδου ηλικίας δύο ετών, το οποίο γεννήθηκε με μία εξαιρετικά σπάνια πάθηση, η οποία έχει εξαφανίσει εντελώς τον λαιμό του.

Ο Κούπερ γεννήθηκε με την συγκεκριμένη δυσπλασία που οφείλεται στην εξαιρετικά μικρή σπονδυλική του στήλη, ενώ αξιοσημείωτο είναι το γεγονός ότι ο πισινός του βρίσκεται στο πάνω μέρος της ράχης του.

Το δίχρονο αμερικανικό foxhound αποτελεί ένα από τα μόλις τριάντα σκυλιά σε ολόκληρο τον κόσμο με την συγκεκριμένη πάθηση, ωστόσο το άσχημο παιχνίδι της τύχης δεν φαίνεται ικανό να τον πτοεί από το να ζήσει μία ήρεμη κι ευτυχισμένη ζωή.

Το νεογέννητο κουτάβι είχε εγκαταλειφθεί σε καταφύγιο σκύλων, όταν οι αρχικοί του ιδιοκτήτες αντιλήφθηκαν την πάθηση από την οποία υπέφερε, όμως η λύτρωση δεν άργησε να έρθει, καθώς μία νεαρή γυναίκα από την Μινεσότα, όχι μόνο τον υιοθέτησε χωρίς δεύτερη σκέψη αλλά έχει αφιερώσει όλη της την ζωή στην ικανοποίηση κάθε επιθυμίας του Κούπερ.

Η 32χρονη Έλλη Κίγκαν ανέφερε πως ερωτεύτηκε το ασυνήθιστο τετράποδο με την πρώτη ματιά, ενώ δήλωσε πανευτυχής που έχει την ευκαιρία να του προσφέρει όσα στερήθηκε τους πρώτους μήνες της ζωής του.

Ο Κούπερ ζει πλέον στο σπίτι της Κίγκαν όπως όλα τα υπόλοιπα σκυλιά, με τα παιδιά της γειτονιάς να αφιερώνουν ώρες ολόκληρες κάνοντας παρέα και παίζοντας μαζί του, αποδεικνύοντας ότι μία ιδιαιτερότητα δεν είναι ποτέ ικανή να κρατήσει μακριά όσους πραγματικά επιθυμούν να ζήσουν μαζί.

Είτε πρόκειται για σκύλους είτε πρόκειται για ανθρώπους...

Πληροφορίες: dailymail.co.uk