Καλόγρια ερωτεύτηκε τον... καθηγητή της και έγινε πορνοστάρ (pics)

Gazzetta team
Καλόγρια ερωτεύτηκε τον... καθηγητή της και έγινε πορνοστάρ (pics)
Η πρώτη μεγάλη παραγωγή της με την BangBros αναμένεται να κυκλοφορήσει στις 13 Ιανουαρίου.

Η ζωή, ειδικά στις μέρες που διανύουμε, μπορεί να τα φέρει έτσι που να αναγκαστούμε να κάνουμε στροφή στην επαγγελματική μας δραστηριότητα, είτε μικρή, είτε μεγάλη...

Κάνε like στην σελίδα του Gazzetta.gr/plus στο Facebook για να είσαι ενημερωμένος για ΟΛΑ!

Κάποιος για παράδειγμα μπορεί να έχει σπουδάσει στην φιλοσοφική, αλλά με την κρίση που υπάρχει στην αγορά εργασίας να δουλεύει σερβιτόρος. Κάτι που όπως και να το κάνουμε είναι μεγάλη αλλαγή.

Όχι όμως τόσο μεγάλη όσο αυτή που έκανε η Yudy Pineda που από υποψήφια καλόγρια αποτελεί πλέον το next big thing της ερωτικής βιομηχανίας.

Η 28χρονη Κολομβιανή ήταν από 10 ετών σε γυναικεία μονή, προετοιμαζόμενη να γίνει καλόγρια, αλλά εκεί ερωτεύτηκε έναν από τους καθηγητές της. Όταν εκμυστηρεύτηκε τα συναισθήματά της σε μία αδελφή και την άκουσε να της λέει οτι δεν ήταν σωστό, κατάλαβε οτι πλέον είχε έρθει η ώρα να αποχωρήσει από εκεί.

Μετά την έξοδό της άρχισε να ασχολείται με τα ερωτικά shows που τις προσέφεραν πάνω από 1.000 δολάρια την εβδομάδα, όμως τώρα ετοιμάζεται να κάνει το μεγάλο άλμα στην καριέρα της.

Υπέγραψε συμβόλαιο με ένα από τα μεγαλύτερα στούντιο παραγωγής ερωτικών video το BangBros και στις 13/1 θα κυκλοφορήσει η πρώτη μεγάλη παραγωγή στην οποία θα έχει πρωταγωνιστικό ρόλο.

Όσο για το σενάριο; Φυσικά δεν θα μπορούσε να ήταν κάτι άλλο από την Yudy Pineda σε ρόλο καλόγριας.