5 πράγματα που θα αλλάξουν την εμφάνισή σου (pics)

Gazzetta team
5 πράγματα που θα αλλάξουν την εμφάνισή σου (pics)
Και θα κάνουν το 2019 τη χρονιά σου!

Δεν είναι δύσκολο να βελτιώσεις την εμφάνισή σου.

Είναι ίσως δύσκολο να σκας κάθε μέρα σαν τον Ράιαν Γκόσλινγκ από το «Crazy Stupid Love» στο γραφείο, αλλά σίγουρα μπορείς να κάνεις μια αξιέπαινη προσπάθεια.

Γιατί αν δεν είσαι ακόμη 16 ετών ή δεν πας στο γήπεδο για το ντέρμπι, τα σταράκια και το σκισμένο τζιν του Γυμνασίου δεν είναι η κατάλληλη επιλογή για να βγεις από το σπίτι.

Και όχι δεν πηγαίνουν ούτε με το κοστούμι στο Ρεβεγιόν. Εκτός αν είσαι όντως ο Ράιαν Γκόσλινγκ.

Δεν είσαι. Μάλλον. Οπότε πάμε παρακάτω.

Υπάρχουν κάποια βήματα που μπορείς να επιλέξεις να ακολουθήσεις με το νέο έτος για να γίνεις ακόμη καλύτερος.

Και το Gazzetta είναι εδώ για να σου δείξει τα 5 πιο βασικά.

5. Ο καλός ύπνος

Μπορεί να τον υποτιμάς αλλά κάνει θαύματα. Όσο και αν ο άντρας δεν έχει ανάγκη, όλοι ξέρουμε ότι μια κρίση ηλικίας την έχεις ήδη περάσει. Τα τσιγάρα, τα ποτά και τα ξενύχτια, πέρα από το ότι έχουν κλείσει τα καλύτερα τα σπίτια, αφήνουν τα δικά τους ανεξίτηλα σημάδια στο δέρμα σου και αυτό είναι κάτι που δεν το θέλουμε σε καμία περίπτωση. Το 8ωράκι σου λοιπόν εσύ στο κρεβάτι κάθε νύχτα και μην ακούς κανέναν.

4. Η γυμναστική και η σωστή διατροφή

Αυτά τα ξέρουν όλοι. Μην τα λέμε ξανά. Πρέπει να αθλείσαι τακτικά και να βάλεις ένα πρόγραμμα στη διατροφή σου. Και όχι, το μπασκετάκι μία φορά την εβδομάδα δεν είναι αυτό που ψάχνουμε όπως και το σουβλάκι με τους συμπαίκτες που ακολουθεί. Θα πρέπει να βάλεις 3 (τουλάχιστον) προπονήσεις την εβδομάδα για να δεις διαφορά. Από το γυμναστήριο και το κρόσφιτ μέχρι το τένις και το κολύμπι, η επιλογή είναι δική σου. Όσο για το φαγητό; Δεν χρειάζεται να μπεις σε υπερβολές. Για αρχή κόψε τις κρέπες μετά τα μεσάνυχτα. Τα υπόλοιπα θα τα βρεις στην πορεία.

3. Το κατάλληλο ντύσιμο

Δεν χρειάζεται ποσότητα αλλά ποιότητα. Ένα καλό παπούτσι, ένα ωραίο ζευγάρι γυαλιά, ένα σωστό πουκάμισο και έφυγες για το 2019. Και μπορεί να ακούγεται αστείο, αλλά είναι μια καλή λύση: κάνε έναν βασικό συνδυασμό από το βράδυ χωρίς να φτάνεις στα άκρα και θα είσαι πάντα στην πένα. Τι άλλο θες; Γαμπρό σε κάναμε.

2. Η καλοπέραση

Το πιο σημαντικό από όλα: Να έχεις την ηρεμία σου και να τα πηγαίνεις καλά με τον εαυτό σου. Πώς λένε «περνάμε καλά και αυτό βγαίνει προς τα έξω»; Ε, αυτή είναι η συμπαντική αλήθεια. Αν είσαι κατσούφης ή μίζερος ή σε πρήζει η κοπέλα σου γιατί δεν την πήρες 47 τηλέφωνα την ώρα που κοιμόταν, τότε πρέπει να αλλάξεις πλεύση με το νέο έτος ώστε να μην περνάς απαρατήρητος και να εκπέμπεις την κατάλληλη ποσότητα αυτοπεποίθησης.

1. Ένα σωστό και τίμιο ξύρισμα

Το καλοξυρισμένο και περιποιημένο σου πρόσωπο είναι το Α και το Ω. Ήρθε η ώρα να τολμήσεις να το δεις. Εμείς ψηφίζουμε total shave και Noxzema Action Plus μετά για το τέλειο δέρμα (την κρέμα προσώπου πολλαπλών δράσεων που μεταξύ άλλων μειώνει τους ερεθισμούς και προσφέρει εντατική ενυδάτωση).

Αν, όμως, εσύ δεν είσαι έτοιμος για το τέλειο look, ξεκίνα με το τριμάρισμα και την περιποίηση του δέρματός σου. To Noxzema πάντως θα σε περιμένει στο μπάνιο για να σου δείξει την καλύτερη εκδοχή του εαυτού σου. Έστω και αν αποφασίσεις να τη βρεις από το εαρινό εξάμηνο.

Καλή Χρονιά!