Μητέρα ξόδεψε 1.000 λίρες για να κάνει το χριστουγεννιάτικο τραπέζι σε 100 άπορους συμπολίτες της (pics)

Gazzetta team
Μητέρα ξόδεψε 1.000 λίρες για να κάνει το χριστουγεννιάτικο τραπέζι σε 100 άπορους συμπολίτες της (pics)
Οι μέρες των Χριστουγέννων αποτελούν ιδανική ευκαιρία για να αποδείξει κανείς την μεγαλοψυχία και την θέληση για προσφορά σε όσους το έχουν ανάγκη και μία 44χρονη από το Νότιγχαμ της Μεγάλης Βρετανίας φάνηκε να έχει μπει για τα καλά στο πνεύμα των ημερών.

Η Μο Φαγιούζ, μητέρα τεσσάρων παιδιών, κατάφερε να δει το όνομά της σε όλα τα βρετανικά μέσα ενημέρωσης, εξαιτίας της τεράστιας πρωτοβουλίας της να διοργανώσει ένα χριστουγεννιάτικο δείπνο για τους άπορους συμπολίτες της, ξοδεύοντας μάλιστα περισσότερες από 1.000 λίρες για να προετοιμάσει τα εκλεκτά χριστουγεννιάτικα εδέσματα για τους περίπου 100 καλεσμένους της.

Credit: SWNS

Credit: SWNS

Μαζί με την εικοσαμελή ομάδα εθελοντών, μαγείρεψαν όσα επιβάλλουν οι ημέρες κι έκαναν το τραπέζι σε όσους δεν θα είχαν την ευκαιρία να νιώσουν τα Χριστούγεννα με τις οικογένειες και τα αγαπημένα τους πρόσωπα.

Αφορμή για αυτήν την καταπληκτική πρωτοβουλία της Φαγιούζ στάθηκε η εμπειρία της συμμετοχής της σε ανάλογες φιλανθρωπικές δραστηριότητες τα προηγούμενα χρόνια, ενώ η ίδια σημείωσε πως οι «μέρες των γιορτών είναι οι πιο δύσκολες για όσους δεν μπορούν να γιορτάσουν όπως οι υπόλοιποι τα Χριστούγεννα και τους προκαλούν θλίψη».

Credit: SWNS

Στο δείπνο παρέστησαν περισσότεροι από 100 άποροι της πόλης του Νότιγχαμ, οι οποίοι δεν σταματούσαν να εκφράζουν την ευγνωμοσύνη τους στον θηλυκό Άγιο Βασίλη της πόλης τους, που κατάφερε να ζεστάνει έστω και για λίγο τις καρδιές τους.

Πληροφορίες: ladbible.com